Συνάντηση Δημάρχου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας Γιάννη Σταθά με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα

Την Τρίτη 6/4/2021 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα συνάντηση του Δημάρχου Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας κ. Ιωάννη Σταθά  με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, κατά τη διάρκεια της οποίας υπεγράφησαν από τον κ. Υπουργό οι αποφάσεις ένταξης, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ”,  που αφορούν σε έργα ύψους 600.000,00 ευρώ στον Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας.

Το έργο αυτό, που είναι και η πρώτη πρόταση ένταξης σε πρόγραμμα που κατέθεσε η παρούσα Δημοτική Αρχή, περιλαμβάνει τα εξής δύο υποέργα:

·       Υποέργο Ι: Προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Αράχωβας και στα γήπεδα 5×5 της Δ.Ε. Διστόμου, Στειρίου και Αντίκυρας

·       Υποέργο ΙΙ: προμήθεια και τοποθέτηση προκατασκευασμένων αποδυτηρίων  στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου  Αράχωβας και στο Κλειστό Γυμναστήριο  Διστόμου.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και οι προτάσεις που προγραμματίζει να υποβάλει ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας στα πλαίσια του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει τις Εκπαιδευτικές Δομές Ειδικής Αγωγής της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας

Τε Απρ 7 , 2021
Συνεχίζοντας την μακρόχρονη παράδοση συνεισφοράς στην κοινωνία και το περιβάλλον και με οδηγό το όραμά του να χτίσει έναν κόσμο πιο ανθρώπινο και βιώσιμο, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ εγκαινιάζει το πολύπλευρο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Ένας άθλος ακόμα». Δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να δημιουργεί αξία για τα παιδιά, τους νέους, τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, την […]