Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς

mde

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας επισκέφτηκε  το Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς και συνάντησε τον Διοικητή του Γ. Ν. Λιβαδειάς, κ. Αθανάσιο Τσαντήλα, παρουσία της Προέδρου της Αντικαρκινικής Εταιρείας Παραρτήματος Λιβαδειάς, κ. Στέλλας Ταπανλή. 

Σκοπός της συνάντησης ήταν η εκκίνηση ενός διαλόγου, με αφορμή την πρόταση της Αντικαρκινικής Εταιρείας για δημιουργία ενός εμβολιαστικού κέντρου Covid-19 στο κτηριακό τους χώρο. 

Ακόμη, ο Δήμαρχος Λεβαδέων, ενημερώθηκε για την λειτουργία του Γ.Ν. Λιβαδειάς υπό τις συνθήκες όξυνσης της υγειονομικής κρίσης, τονίζοντας ότι ο Δήμος Λεβαδέων θα είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια και ενέργεια αντιμετώπισης της πανδημίας.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Συνάντηση Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα με τον Αναπληρωτή Αντιπρόσωπο της UNHCR στην Ελλάδα κ. Jason Hepps

Πε Απρ 8 , 2021
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας συναντήθηκε  με τον Αναπληρωτή Αντιπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα (UNHCR) κ. Jason Hepps και την κ. Μαργαρίτα Σαλτερή από το Τμήμα Προγραμμάτων του διεθνούς οργανισμού. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και μέλη της ομάδας έργου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Λεβαδέων (ΚΕΔΗΛ), που υλοποιούν το […]