Δήμος Θηβαίων: Με το βλέμμα στραμμένο στους ηλικιωμένους

Στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε ο Δήμος Θηβαίων συνεχίζει να «ανοίγει την αγκαλιά του» στους ηλικιωμένους που διαβιούν στους τρεις οίκους ευγηρίας της πόλης των Θηβών,  «ΟΧΕΚ», «Άγιος Αθανάσιος» και «Διακονία Αγάπης», και οι οποίοι αποτελούν ομάδα υψηλού κινδύνου λόγω του κορωνοϊού. 

Σήμερα,  Μ. Πέμπτη, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θηβαίων κ. Γιώργου Αναστασίου, παραδόθηκαν  τρόφιμα και άλλα αναγκαία είδη στα ανωτέρω ιδρύματα.  Με αυτόν τον τρόπο ο Δήμαρχος θέλησε να ευχηθεί «Καλή Ανάσταση» στους ηλικιωμένους, στις διοικήσεις και το προσωπικό αυτών, εξ’ αποστάσεως,  καθώς φέτος λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν κατέστη δυνατό να τους επισκεφτεί εντός του χώρου  τους. 

Share...
  • 7
  •  

nea

Next Post

Φορολογικές δηλώσεις 2020 στο taxisnet: Όλα τα μυστικά μέσα από 53 ερωτoαπαντήσεις

Πε Απρ 16 , 2020
Έναν χρηστικό οδηγό με 53 ερωτήσεις και απαντήσεις για τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2019 εξέδωσε η ΑΑΔΕ. 1. Κατά την επιβεβαίωση των σταθερών στοιχείων της δήλωσης εμφανίζεται στο πάνω μέρος της οθόνης το μήνυμα: «Αποκλεισμός αναδυόμενου παραθύρου. Το αναδυόμενο παράθυρο έχει αποκλειστεί. Για να […]