34 χρόνια κοντά σας…. Οι αναγνώστες μας, η μεγάλη μας δύναμη

Σήμερα συμπληρώθηκαν 34 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα της πρώτης κυκλοφορίας της εφημερίδας μας. Στο διάστημα αυτό χάρις στο αναγνωστικό μας κοινό καταφέραμε να ξεπεράσουμε τεράστιους σκοπέλους και παραμείναμε όρθιοι παρά την πολυετή οικονομική κρίση που έπληξε τη χώρα μας με τα απανωτά μνημόνια.

Ολα αυτά τα χρόνια εσείς αποτελέσατε τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας μας δίνοντάς μας κουράγιο να συνεχίσουμε απτόοπτοι τον αγώνα της ενημέρωσης, τόσο με την έντυπη έκδοση της εφημερίδας μας αλλά και της ηλεκτρονικής με τη δημιουργία του site της εφημερίδας.

Βρισκόμενοι στην αρχή του τέλους της πανδημίας του Κορονοϊού COVID-19 και αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε για μία ακόμη φορά τις ευχαριστίες μας σε σε όλους εσάς που με στηρίζετε 34 ολόκληρα χρόνια και να σας υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας. 

Share...
  • 23
  •  

nea

Next Post

Δήμος Θηβαίων: Απαγορεύεται η καύση από 1/5 έως 31/10/2020 (αντιπυρική περίοδος)

Τρ Απρ 28 , 2020
Ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου 2020, από  01 – 05 – 2020 μέχρι 31 – 10 – 2020,απαγορεύεταιλόγω αυξημένης επικινδυνότητας, οποιαδήποτε καύση στα δάση, τις δασικές, χορτολιβαδικές και αγροτικές εκτάσεις, που βρίσκονται σε βραχώδεις ή πετρώδεις περιοχές σε πεδινά ή ανώμαλα εδάφη και λόφους σύμφωνα και με την Π.Δ. 1/2020.  Κατά […]