Κοινοβουλευτική παρέμβαση για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Στη Βουλή έφερε το αίτημα του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν. Βοιωτίας PALSO, που αποτελεί και  αίτημα της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων – Βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Μουλκιώτης, καταθέτοντας αναφορά προς τους υπουργούς Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων με συνυπογράφοντα τον Γραμματέα της Κ.Ο.Βασίλη Κεγκέρογλου.

Με την κοινοβουλευτική τους παρέμβαση, οι βουλευτές ζητούν από τους αρμόδιους υπουργούς να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες, για την επανένταξη του κλάδου στην ενίσχυση ειδικού σκοπού των 800€, μετά την απόφαση του Πρωθυπουργού για κατάργηση του προγράμματος των voucher. 

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

34 χρόνια κοντά σας.... Οι αναγνώστες μας, η μεγάλη μας δύναμη

Τρ Απρ 28 , 2020
Σήμερα συμπληρώθηκαν 34 ολόκληρα χρόνια από την ημέρα της πρώτης κυκλοφορίας της εφημερίδας μας. Στο διάστημα αυτό χάρις στο αναγνωστικό μας κοινό καταφέραμε να ξεπεράσουμε τεράστιους σκοπέλους και παραμείναμε όρθιοι παρά την πολυετή οικονομική κρίση που έπληξε τη χώρα μας με τα απανωτά μνημόνια. Ολα αυτά τα χρόνια εσείς αποτελέσατε […]