Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας της ΠΣΤΕ για τη στήριξη της τοπικής αγοράς

Οι Άγιες και γιορτινές ημέρες πάντα δημιουργούν συναισθήματα χαράς και αισιοδοξίας απέναντι σε κάθε αντιξοότητα και δυσκολία. Συναισθήματα που συνοδεύουν την ανθρώπινη διάθεση για κατανάλωση, αναψυχή και ψυχαγωγία. Ιδιαίτερα, αυτό γίνεται περισσότερο έντονο λόγω της επανέναρξης πολλών οικονομικών δραστηριοτήτων που μέχρι σήμερα παρέμεναν σε αναστολή. 

Οι επιχειρήσεις των τοπικών αγορών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι έτοιμες να υποδεχθούν το καταναλωτικό κοινό και να εκπληρώσουν κάθε επιθυμία του προσφέροντας πλειάδα προϊόντων σε προσιτές τιμές και υψηλή ποιότητα. 

Κάθε ευρώ που δαπανάται στην τοπική αγορά, δρα πολλαπλασιαστικά δημιουργώντας θετικά οφέλη στον τομέα της απασχόλησης, στη βελτίωση των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, στην ίδια την επιχειρηματικότητα. 

Κάθε ευρώ που δαπανάται στην τοπική αγορά, δείχνει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση των καταναλωτών απέναντι σε αυτούς που ενδεχομένως επλήγησαν περισσότερο από την υγειονομική κρίση και στάθηκαν ακλόνητοι με περίσσεια υπομονής και ψυχής στο επιχειρηματικό τους μετερίζι, προσδοκώντας την επόμενη ημέρα της κανονικότητας.

Οφείλουμε λοιπόν, όλοι εμείς, να τους στηρίξουμε όπως και αυτοί μας στηρίζουν τόσα χρόνια προσφέροντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με αγάπη και επαγγελματισμό. 

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Β. Αποστόλου: Ακυρώνουν την Κάρτα του Αγρότη

Τρ Απρ 27 , 2021
Δήλωση του Βαγγέλη Αποστόλου, Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ν. Ευβοίας και Πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, με αφορμή την αδυναμία ενεργοποίησης της κάρτας του Αγρότη: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετά την τάξη που έβαλε στις πληρωμές των κοινοτικών ενισχύσεων, προσδιορίζοντας όχι μόνο τις εισροές αλλά και το χρόνο καταβολής τους, αντιμετώπισε το 2016 και […]