Έλεγχοι στην αγορά της Βοιωτίας εν όψει Πάσχα

Οι αρμόδιες  αρχές ελέγχου της Π.Ε. Βοιωτίας  πραγματοποιούν  τόσο αγορανομικούς ελέγχους  όσο και ελέγχους  για την διασφάλιση της εφαρμογής  των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης  του COVID-19.  

Ενόψει του Εορτασμού του Πάσχα  οι έλεγχοι έχουν εντατικοποιηθεί  από την εβδομάδα που διανύσαμε και θα συνεχιστούν κατά την διάρκεια της  Μ.  Εβδομάδας. 

Σημεία ελέγχων αποτελούν οι λαϊκές αγορές, κρεοπωλεία και επιχειρήσεις τροφίμων ζωικής προέλευσης , παντοπωλεία , στην αγορά παιδικών παιχνιδιών κ.α. Μέχρι στιγμής οι έλεγχοι βαίνουν ομαλά.

Η Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά τόνισε:

«Στόχος είναι η προστασία του καταναλωτή, η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας και η αποφυγή του απαράδεκτου φαινομένου ελληνοποίησης εποχικών προϊόντων όπως αυγών και αμνοεριφίων.

                               Οι έλεγχοι συνεχίζονται συντονισμένα»

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Γ. Μουλκιώτης: «Η Κυβέρνηση αδίστακτα προωθεί τη φθηνή και απαξιωμένη εργασία»

Τρ Απρ 27 , 2021
Ο Γιώργος Μουλκιώτης, βουλευτής Βοιωτίας και τομεάρχης Εργασίας, συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, με αντικείμενο τα μέτρα της Κυβέρνησης για την Οικονομία, τους σχεδιασμούς της Κυβέρνησης για τον εργασιακό νόμο και την λειτουργία του δημοσίου. Μετά την συνάντηση, […]