Πασχαλινή λαμπάδα στον Δήμαρχο Θηβαίων δώρισαν οι μαθητές του ΕΕΕΕΚ Λουτουφίου

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Θηβαίων, Γιώργο Αναστασίου, πραγματοποίησε ο διευθυντής του Ειδικού Σχολείου Λουτουφίου(ΕΕΕΕΚ), Τάσος Παπανικολάου. Κατά την επίσκεψη, ο κ. Παπανικολάου προσέφερε στον Δήμαρχο και στον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Θηβαίων, Νίκο Κοβάνη, πασχαλινές λαμπάδες, δημιουργία των μαθητών του Ειδικού Σχολείου. 

Ο κ. Αναστασίου τον ευχαρίστησε θερμά για το δώρο, υπογραμμίζοντας ότι έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία, από τη στιγμή που αποτελεί έργο των παιδιών, ενώ αντάλλαξαν ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Παράλληλα, συνεχάρη τον κ. Παπανικολάου για το έργο του, το οποίο επιτελεί με αγάπη προς τους μαθητές του Ειδικού Σχολείου.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Κρατάμε καθαρές τις γειτονιές μας

Πε Απρ 29 , 2021
       Ενημερώνουμε τους δημότες ότι λόγω των αργιών που ακολουθούν, δεν θα πραγματοποιηθεί  η αποκομιδή  απορριμμάτων έως και την Τρίτη, 4 Μαΐου.                         Παρακαλούμε όλους τους δημότες του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, κατά  τις ημέρες αυτές: ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ την εναπόθεση κλαδεμάτων, μπαζών, ογκωδών αντικειμένων. Τα ΟΙΚΙΑΚΑ  απορρίμματα  να εναποτίθενται σε σακούλες ΣΩΣΤΑ ΔΕΜΕΝΕΣ και να τοποθετούνται ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ  των κάδων απορριμμάτων ώστε να […]