Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Σύλλογο Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς

Την Κυριακή 23 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκε Τακτική ( Εκλογοαπολογιστική) Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας,  στο Μουσείο Αγροτικής Κληρονομιάς στον Ελικώνα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, τα μέλη του Συλλόγου μας που παρίστανται στην εκλογική διαδικασία και μας τίμησαν με τη ψήφο τους.  Η αθρόα συμμετοχή τους , ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Η επανεκλογή όλων των υποψηφίων της προηγούμενης Διοίκησης, αφενός μας δικαιώνει και αφετέρου μας δεσμεύει να συνεχίσουμε το έργο μας με ακόμη περισσότερη όρεξη και μεράκι.  Καλωσορίζουμε τα νέα μέλη το Διοικητικού Συμβουλίου και όλοι μαζί, μία ομάδα, με σεβασμό και αλληλοκατανόηση, θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, συμβάλλοντας στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής, με ποιοτικές πολιτιστικές εκδηλώσεις, πεζοπορίες, μανιταροεξορμήσεις και άλλες συναφείς δράσεις. 

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα , η  σύνθεση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Χρύσα Καντά

Αντιπρόεδρος : Δημήτρης Τόλιας

Γραμματέας : Μαρία Κορογιάννου

Ταμίας: Χρήστος Αποστόλου

Σύμβουλος Γραμματέα: Χρύσα Σκαγιάκου

Σύμβουλος Ταμία : Ντίνα Πούλου

Μέλη:

 Γιώργος Καλλιαντάσης

Κωνσταντίνος Καραδήμας

Χρήστος Πούλος

Γαρυφαλλιά Στάμου

Χρήστος Στάμου

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Αντικατάσταση αδειών οδήγησης ψηφιακά και σε 3 βήματα

Δε Μάιος 31 , 2021
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και άλλες επτά (7) Περιφέρειες της χώρας εντάχθηκαν από την Πέμπτη 27 Μαΐου 2021 στην ψηφιακή πλατφόρμα για τις άδειες οδήγησης, την οποία έχουν δημιουργήσει τα συναρμόδια Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Υποδομών – Μεταφορών. Μετά την έκδοση της σχετικής διαπιστωτικής πράξης, οι πολίτες της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας […]