Β. Αποστόλου: Επιτέλους η ΔΕΔΔΗΕ ανταποκρίθηκε στις υποχρεώσεις της προς την Καρυστία

Δήλωση του Βαγγέλη Αποστόλου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Ευβοίας και πρώην Υπουργού, με αφορμή την απάντηση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην αναφορά του, για την καθυστέρηση στην απόδοση του 1% προς τους καταναλωτές του Δήμου και του 1,7% προς το Δήμο Καρύστου, των τελών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας:

«Στις 26-2-2021 υπέβαλλα τη σχετική αναφορά, στις 2-6-2021 ο Υπουργός κ. Σκρέκας με ενημερώνει ότι για μεν το Δήμο πίστωσε στις 20-4-2021 το ποσό που αφορά το ειδικό τέλος υπέρ Ο.Τ.Α. για τη χρονική περίοδο από 1/11/2019 έως 30/06/2020, για δε τους καταναλωτές ότι θα πιστωθούν για την περίοδο 2015-2019 στους επόμενους λογαριασμούς τους κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Είναι θετικό ότι επιτέλους η ΔΕΔΔΗΕ ολοκλήρωσε τις διαδικασίες. Όμως πιστεύω ότι για τα αυτονόητα δεν πρέπει να φτάνουμε σε τέτοιες καθυστερήσεις, πόσο μάλλον σε μια περιοχή που έχει πληρώσει ακριβά το μάρμαρο των ανεμογεννητριών».

Επισυνάπτονται οι απαντήσεις. 

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Εκδήλωση Μνήμης για το Ολοκαύτωμα της Δαύλειας

Δε Ιούν 7 , 2021
Εκδήλωση Μνήμης για το Ολοκαύτωμα της Δαύλειας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021, για την συμπλήρωση των 78 χρόνων από την διάπραξη των ειδεχθών εγκλημάτων. Εικόνες ανείπωτου πόνου και βάρβαρης φρικαλεότητας, που ακόμα βρίσκονται χαραγμένες στο μυαλό και χωμένες βαθιά στην καρδιά. Όσο όμως αυτές οι μνήμες των ανθρώπων που […]