Κυπελλούχοι στις ΕΠΣ όλης της χώρας έπειτα από κλήρωση

H ΕΠΟ ενημέρωσε τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων ανά την επικράτεια πως στις περιπτώσεις που ο κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, αυτό θα συμβεί μέσω κλήρωσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

“Σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης της Εκτ. Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για οριστική διακοπή της διεξαγωγής όλων των εθνικών και τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, καθώς και των διοργανώσεων κυπέλλου, την αρμοδιότητα και ευθύνη διεκπεραίωσης των οποίων έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ διευκρινίζει τα ακόλουθα.

Στις περιπτώσεις που ο κυπελλούχος δεν έχει ήδη αναδειχθεί βάσει αγωνιστικού αποτελέσματος, τότε η ανάδειξή του θα γίνει με τη διαδικασία της κλήρωσης, στην οποία θα λάβουν μέρος τα σωματεία που έχουν ήδη προκριθεί στην τελική ή στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Την ευθύνη διενέργειας της σχετικής διαδικασίας έχουν οι Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων”.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

H Παράταξη του Δημήτρη Καραμάνη στο Δήμο Λεβαδέων προτείνει να διατεθούν δωρεάν μάσκες σε όλα τα σχολεία

Σα Μαΐ 2 , 2020
Η κυριότερη πρόταση που ο συνδυασμός ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ καταθέτει άμεσα (τη Δευτέρα και εγγράφως) προς τη Δημοτική Αρχή, μιας και είναι άγνωστη η ημερομηνία του επόμενου Δ. Σ., είναι να διατεθούν από τον Δήμο ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣΚΕΣ για τους μαθητές. Ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών […]