Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Θήβας, από τις 6έως τις 13 Μαΐουλόγω εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης της παλαιάς Άνω Διάβασης. 

Ειδικότερα, από τις 12:00το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Μαΐουέως τις 14:00το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Μαΐου, θα σημειωθεί ολική διακοπή της κίνησης των οχημάτων και στα δύο ρεύματα. 

Οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Λαμία, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Θήβας και μέσω του δεξιού παράπλευρου και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως το 90οχλμ, από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο μέσω κατάλληλα διαμορφωμένου προσωρινού ανοίγματος σύνδεσης με την παράπλευρη οδό.Αντίστοιχα, οι οδηγοί που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Θήβας και μέσω του αριστερού και εν συνεχεία δεξιού παράπλευρου, καθώς και τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Ριτσώνας από όπου και θα επανεισάγονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Τέλος μετά το πέρας των παραπάνω εργασιών, από τις 12:00το μεσημέρι της Πέμπτης 7έως την Τετάρτη 13 Μαΐου, θα ισχύσει αποκλεισμός της ράμπας εισόδου του Α/Κ Θήβας με κατεύθυνση προς Λαμία. Οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Θήβας με κατεύθυνση προς Λαμία, με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και παράκαμψης στο δεξιό παράπλευρο, θα οδηγούνται έως τον Α/Κ Ριτσώνας, από όπου και θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο.

Τέλος να σημειωθεί πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύς των εν λόγω ρυθμίσεων, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στις τιμές των διοδίων τελών του μετωπικού σταθμού Θήβας, ενώ θα ισχύσει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών στον πλευρικό σταθμό διοδίων Θήβας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία, με τον αντίστοιχο στην κατεύθυνση προς Αθήνα να είναι εκτός κυκλοφορίας λόγω της εκτροπής κυκλοφορίας.

Share...
  • 7
  •  

nea

Next Post

Παραιτήθηκε από το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς ο Νότης Αγνιάδης

Τρ Μαΐ 5 , 2020
Την ανακοίνωση της παραίτησή της του από μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς έκανε μέσω της σελίδας του στα social media, ο Νότης Αγνιάδη, σχεδόν ένα μήνα πριν από την εκπνοή της θητείας τους και την προκήρυξη νέων εκλογών.  Αγαπητοί φίλοι και φίλες θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για […]