Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων προς τα μέλη της δημοτικής παράταξης “Αλλάζουμε Σελίδα”

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας συγχαίρει τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε Σελίδα» και τους ευχαριστεί ως ιατρός για τη συμμετοχή τους στη χθεσινή αιμοληψία που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Διοικητηρίου στη Λιβαδειά.

Η προσφορά σε αίμα αποτελεί ένα σημαντικό δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας, καθώς οι ανάγκες σε αίμα παραμένουν να είναι μεγάλες και ειδικά αυτή την περίοδο της πανδημίας όπου έχει μειωθεί ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών.

Εύχομαι η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε Σελίδα» να συνεχίσει και στο μέλλον να δείχνει το ίδιο ενδιαφέρον για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την ανάγκη προσφοράς αίματος στηρίζοντας τις δράσεις που πραγματοποιεί ο Δήμος Λεβαδέων προς αυτή την κατεύθυνση, όπως η 17ηΠανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών που πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 και στην οποία συμμετείχε μεγάλος αριθμός μαθητών και μαθητριών από σχολεία του Δήμου μας.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Ευχαριστίες Δημάρχου Λεβαδέων προς το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς

Τε Μαΐ 6 , 2020
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ επ. Λιβαδειάς για την ευγενική του χορηγία προς το Δήμο Λεβαδέων με μάσκες πολλαπλής και μιας χρήσης για την προστασία των εργαζομένων από τον κορωνοϊό. Ο Δήμαρχος Λεβαδέων συγχαίρει το Σύλλογο Εργαζομένων καθώς με τη συμβολική […]