Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, με τους Προέδρους Εστίασης Λιβαδειάς και Θήβας

Συνάντηση με τον Πρόεδρο Συλλόγου Επιχειρηματιών Εστίασης Περιφέρειας Λιβαδειάς, κ. Γιάννη Μουρτζούνη και τον Πρόεδρο Σωματείου  Εστιατορίων, Καφετεριών Θήβας, κ. Παναγιώτη Χαρατση, πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Φανή Παπαθωμά, προετοιμάζοντας την επόμενη μέρα ύστερα από την άρση των περιοριστικών μέτρων  που είχε λάβει η κυβέρνηση το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Συζητήθηκαν οι προτάσεις των παραγωγικών τάξεων της εστίασης καθώς επίσης και η ενίσχυση της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, με Επόπτες Υγείας,  ως καθ` ύλην αρμόδια για τους Υγειονομικούς Ελέγχους που θα πραγματοποιούνται με το άνοιγμα των επιχειρήσεων εστίασης.

«Θέλουμε η επόμενη μέρα να συνεχίσει να είναι καθαρή για τη Βοιωτία.       Μόλις 19 κρούσματα στη Στερεά Ελλάδα εκ των οποίων τα 4 στην Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.  Εκ των 4  κρουσμάτων τα 2 εισαγόμενα. 

Όλο αυτό το διάστημα είμασταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Εμπορικούς Συλλόγους του Νομού μας καθώς και με τους Προέδρους Εστίασης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.  Συζητούμε τις προτάσεις τους γιατί η εποχή που ακολουθεί πρέπει να συνεχίσει να είναι καθαρή. 

Στην περίοδο της καραντίνας από τη Δ/νση Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Β.  διενεργήθηκαν 42 έλεγχοι σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που ήταν  σε λειτουργία (ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία και πρατήρια άρτου, supermarket) καθώς και  καφετέριες και οβελιστήρια που λειτουργούσαν ως takeawayσε όλη την σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας .

Ευχαριστώ τους πολίτες της Βοιωτίας για την άριστη τήρηση των μέτρων και βεβαίως να στείλω ξανά  το μήνυμα ότι σ΄ αυτή τη νέα εποχή προσέχουμε  περισσότερο από πριν», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Φανή Παπαθωμά.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης για το υγειονομικό ποδοσφαιρικό πρωτόκολλο

Τε Μαΐ 6 , 2020
Τηλεδιάσκεψη ενημέρωσης για το υγειονομικό ποδοσφαιρικό πρωτόκολλο Συμμετείχαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ, ο πρόεδρος της SuperLeague1 και οι ιατροί των 14 ΠΑΕ Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 6 Μαΐου, τηλεδιάσκεψη της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ με την αντίστοιχη της SuperLeague1 και τους ιατρούς των 14 ΠΑΕ μελών του […]