Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού: ΠΥΛΗ- ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Δ.Ε. ΔΕΡΒΕΝΟΧΩΡΙΩΝ”, προϋπολογισμού 349.979,77 ευρώ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής και ασφαλτόστρωσης της οδού ΠΥΛΗ – ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ στη Δ.Ε. Δερβενοχωρίων. Με το συγκεκριμένο έργο έγινε η ολοκλήρωση της κατασκευής και ασφαλτόστρωσης της οδού που συνδέει την κοινότητα Πύλης με την επαρχιακή οδό Σχηματαρίου-Ελευσίνας στο ύψος που βρίσκεται το Μοναστήρι του Αγίου Αθανασίου.

Σύμφωνα με τη μελέτη της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Τανάγρας, οι εργασίες αφορούσαν το τμήμα της οδού που απέμενε για την ολοκλήρωσή της, το οποίο ήταν 2.350 μέτρα και πλάτους 6 μέτρων, συμπεριλαμβανομένων των απαραίτητων τεχνικών έργων και της διαγράμμισης όλης της οδού, συνολικού μήκους 6.330 μέτρων.

Ο προϋπολογισμός των εργασιών ήταν 349.979,77 ευρώ και το έργο χρηματοδοτήθηκε από ιδίους πόρους του Δήμου Τανάγρας.

Η σύνδεση του οδικού άξονα Σχηματαρίου-Ελευσίνας με τον οδικό άξονα Φυλή-Θήβα διαμέσου της οδού ΠΥΛΗ- ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ θα αναβαθμίσει το οδικό δίκτυο της περιοχής και την οδική ασφάλεια, θα πετύχει την παράκαμψη των μεγάλων οχημάτων από τα Σκούρτα προς αποφυγή ατυχημάτων και θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων.

 Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας, δηλώνει ότι:

«Ένα ακόμη σημαντικό έργο που θα βελτιώσει την καθημερινότητα των συνδημοτών μας στη Δ.Ε. Δερβενοχωρίων ολοκληρώθηκε. Παρά τις δυσκολίες της εποχής, με τη διαρκή ετοιμότητα των τεχνικών Υπηρεσιών μας συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε μεγάλα έργα υποδομών στον Δήμο μας, όπως έργα αναβάθμισης του οδικού δικτύου με παρεμβάσεις σε κάθε Δημοτική Ενότητα, αλλάζοντας διαρκώς την εικόνα από περιοχή σε περιοχή και από γειτονιά σε γειτονιά.

Η αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας, η βελτίωση της καθημερινότητας και η προστασία της ζωής των πολιτών, αποτελούν για εμάς ζητήματα ύψιστης προτεραιότητάς μας!”

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Νέα ανακοίνωση για τα προβλήματα υδροδότησης των υψηλών τμημάτωντου οικισμού της Αλυκής του Δήμου Θηβαίων

Πε Αυγ 26 , 2021
Για την αντιμετώπιση του προβλήματος υδροδότησηςτων υψηλών τμημάτωντου οικισμού της Αλυκής του Δήμου Θηβαίων,σε συνέχεια των αποφάσεων για ενίσχυση της διατιθέμενης ποσότητας νερού με μεταφορά από τη Θήβα που υλοποιείται από τις αρχές Ιουλίου και τηςμε αριθ. 159/2021απόφασης του ΔΣ της Επιχείρησης για μέτρα περιορισμού της κατανάλωσης, η ΔΕΥΑΘενημερώνει τους […]