Μήνυμα Γιώτας Πούλου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες, αγαπητοί εκπαιδευτικοί και γονείς, με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους, σας απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά, γεμάτη υγεία, γνώση και δύναμη!

Τα σχολεία ανοίγουν ξανά, ανοχύρωτα μπροστά στο νέο κύμα της πανδημίας, με παγκόσμια μάλιστα «πρωτοτυπία», την αύξηση αντί της μείωσης του αριθμού των μαθητών στις τάξεις! 

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος,  η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη, καταργεί ολιγομελή τμήματα, συγχωνεύει σχολεία, δεν προσλαμβάνει εκπαιδευτικούς για τις Τάξεις Υποδοχής καθώς και  το απαραίτητο προσωπικό καθαριότητας. Επιπλέον οι παλινωδίες και οι πειραματισμοί της κας Κεραμέως στα υγειονομικά πρωτόκολλα έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία!

Όλοι μαζί, θα στηρίξουμε την δημόσια παιδεία και θα διεκδικήσουμε λύσεις, μαζί με τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, για να συνεχίσουν απρόσκοπτα το έργο τους! 

Καλή σχολική χρονιά με αισιοδοξία!

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Μήνυμα Γιώργου Μουλκιώτη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Δε Σεπ 13 , 2021
«Καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο στους μαθητές! Καλή δύναμη τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στις οικογένειές των μαθητών, που στέκονται δίπλα τους πολύτιμοι αρωγοί κάθε προσπάθειάς τους.   Το μοναδικό ταξίδι στη γνώση συνεχίζεται φέτος με την ελπίδα και την ευχή ότι οι υγειονομικές συνθήκες δεν θα στερήσουν άλλο […]