ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινά για τους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς. Μία χρονιά διαφορετική γεμάτη προκλήσεις καθώς η πανδημία αλλάζει τα δεδομένα και επηρεάζει κυρίως την εκπαιδευτική κοινότητα. Η διασφάλιση της υγείας και της καλής ψυχολογίας των μαθητών αποτελεί προϋπόθεση για την πρόοδό τους. Στο νέο ταξίδι στη γνώση και τη δημιουργία, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μέσω της δομής «ΓΕΦΥΡΑ» υλοποιεί τη δράση «αρχή…ΖΩ και προσφέρει σχολικά ειδή σε παιδιά του δημοτικού, για οικογένειες με χαμηλό εισόδημα. Τα σχολεία μας είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα . Η ΠΕ Βοιωτίας εγγυάται την απρόσκοπτη και ασφαλή μετακίνηση των μαθητών στις σχολικές μονάδες και είναι έτοιμη να συνδράμει όταν προκύψει ανάγκη.

 Ευχόμαστε στα παιδιά μας, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς μια δημιουργική χρόνια με υγεία και επιτυχίες, δύναμη και αντοχή ώστε όλοι να ανταποκριθούν στο δύσκολο ρόλο τους.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Μήνυμα Δημάρχου Λεβαδέων για νέα σχολική χρονιά

Δε Σεπ 13 , 2021
Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Λεβαδέων Γιάννης Ταγκαλέγκας εύχεται στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς να έχουν μια δημιουργική σχολική χρονιά, απρόσκοπτη από τις δυσκολίες της covid-19 εποχής. Ο κ. Ταγκαλέγκας δήλωσε ότι «Ζήσαμε και ζούμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο δύσκολες στιγμές, που επηρέασαν […]