Δωρεάν μαστογραφίες στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων

Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία και με την ευγενική χορηγία της εταιρείας καλλυντικών Estée Lauder Hellas, διήμερο ραντεβού με την πρόληψη στις γυναίκες ηλικίας άνω των 40 ετών, μέσω του προγράμματος δωρεάν μαστογραφικού ελέγχου, όπου η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, σε συνεργασία με το Παράρτημα  Λιβαδειάς θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Αλιάρτου (Πέτρινα κτίρια), από 22 έως 23 Σεπτεμβρίου 2021.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες:

  • Από 40 έως 70 ετών.
  • Που δεν έχουν υποβληθεί σε εξέταση μαστογραφίας τους τελευταίους 12 μήνες.
  • Που δεν έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.
  • Που δεν βρίσκονται σε έμμηνο ρύση από 3 ημέρες πριν έως 5 ημέρες μετά.

Η εξέταση πραγματοποιείται δωρεάνκατόπιν ραντεβού και είναι πολύ σημαντική για την πρόληψη, αλλά και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού.

Για τον μαστογραφικό έλεγχο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι ενδιαφερόμενες, για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, μπορούν να απευθύνονται καθημερινά 9:00 – 13:00 στο τηλέφωνο 22683-50211.

Μην ξεχνάς το πιο σημαντικό ραντεβού της χρονιάς!

Κλείσε και εσύ ραντεβού με την πρόληψη.

Να σημειωθεί ότι προτεραιότητα στον έλεγχο θα έχουν γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά και ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Κοινή επιστολή Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας και Αθλητισμού προς την Υπουργό Παιδείας για μοριοδότηση των πυρόπληκτων μαθητών της Βόρειας Εύβοιας

Τρ Σεπ 21 , 2021
Κοινή επιστολή προς την Υπουργό και Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως και κα Ζέττα Μ. Μακρή, αντιστοίχως απέστειλε ο Περιφερειάρχης, κ.Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Κώστας Γαλάνης, αναφορικά με τη  δημιουργία ειδικής κατηγορίας εισαγωγικών εξετάσεων για μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών της Βόρειας Εύβοιας.   Στόχος της […]