Συνάντηση Πούλου με τη δήμαρχο Ορχομενού

Τη δήμαρχο Ορχομενού Βούλα Καράλη επισκέφθηκε σήμερα η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώτα Πούλου, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη των μεγάλων έργων του Δήμου.

Όπως το αρχαιολογικό πάρκο, τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης καθώς και για τα μικρότερα έργα που είναι ενταγμένα στα προγράμματα «Φιλόδημος» και «Αντώνης Τρίτσης» και τα οποία έχουν μεν δρομολογηθεί αλλά καθυστερούν λόγω της μειωμένης εκταμίευσης των χρηματοδοτήσεων, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Αναφορά έγινε και στην στη πορεία των αγροτικών έργων υποδομής, όπως  αρδευτικά, αντλιοστάσια κ.α. για τα οποία έχει την αρμοδιότητα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και αναμένεται η υλοποίησή τους.

“Θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία για την ολοκλήρωση αυτών των έργων αλλά και την διεκδίκηση νέων, για την ανάπτυξη του Δήμου Ορχομενού” τόνισε σε δήλωση της η κ. Πούλου.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός υποδέχθηκε την Υφυπουργό Εξωτερικών της Σλοβακίας Ingrid Brocková

Τε Σεπ 22 , 2021
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης υποδέχθηκαν σήμερα, Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021, στο διοικητήριο της Π.Ε. Εύβοιας την Υφυπουργό Εξωτερικών της Σλοβακίας Ingrid Brocková, την Πρέσβειρα Iveta Hricova και συνεργάτες τους. Η εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε λίγο καιρό μετά την πυρκαγιά της βόρειας Εύβοιας […]