2ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος «Λίμνη Νευρόπολη 2021»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Παλαιοχωριτών Δωριέων και η Κοινότητα του Παλαιοχωρίου Δωριέων, σε συνεργασία με τον Α.Σ. ΔΙΟΝΥΣΟΣ  Αμφίκλειας, έχουν τη χαρά να σας ενημερώσουν ότι ο 

2ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος «Λίμνη Νευρόπολη 2021»

που θα πραγματοποιηθεί στο όρος Καλλίδρομο υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, ολοκλήρωσε τις εγγραφές του. Οι συμμετοχές ξεπερνούν κάθε προσδοκία και 300 αθλητές και αθλήτριες θα συμμετάσχουν στον αγώνα πιάνοντας την οροφή του στόχου των δύο διαδρομών.

Ο ορεινός αγώνας «Λίμνη Νευρόπολη 2021» περιλαμβάνει δύο διαδρομές:
· τον Ημιμαραθώνιο 21,1 χλμ με  ώρα έναρξης 09:30 π.μ,  και
· τον αγώνα 10 χλμ. με ώρα έναρξης 10:00 π.μ

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021 με αφετηρία και  τερματισμό το κέντρο του Παλαιοχωρίου, τηρώντας απαρέγκλιτα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται. Συμμετέχει ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μπράλου.

Στόχος μας  είναι η προώθηση του αθλητισμού, η ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος και η ευαισθητοποίηση για την προστασία του.

Share...

nea

Next Post

Επιθεώρηση αντιπλημμυρικών έργων στον ποταμό Λήλα της Π.Ε. Εύβοιας

Τρ Οκτ 26 , 2021
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι επιθεώρησαν, τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας και αποκατάστασης ζημιών, τα οποία εκτελεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων. Πρόκειται για τα ακόλουθα έργα αποκατάστασης, τα οποία αιτήθηκε η Περιφέρεια Στερεάς […]