Β. Αποστόλου: Δέσμευση Τριαντόπουλου για την αποκατάσταση του Δασικού χωριού Παπάδων

Στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 25/10/2021, με θέμα «Συνέχιση της συζήτησης για τις περιβαλλοντικές διαστάσεις των σχεδίων αποκατάστασης των πυρόπληκτων περιοχών», απαντώντας ο Υφυπουργός Επικρατείας κ. Τριαντόπουλος στα ερωτήματα του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Ευβοίας Βαγγέλη Αποστόλου, αναφέρθηκε και στο ερώτημα- αίτημά του για την αποκατάσταση του Δασικού Χωριού Παπάδων. 

Είναι χαρακτηριστική η αναφορά του: 

«Να έρθουμε σε ένα ακόμα ζήτημα που ετέθη για το δασικό χωριό. Έχω περάσει από εκεί, έχουμε μιλήσει και με τον κύριο Αποστόλου. Μάλιστα όταν έφθασα στο χωριό του τού τηλεφώνησα και με παρέπεμψε να πάω να το δω και το επισκέφθηκα. Ορθώς, θα προχωρήσουμε όπως και στα άλλα στην αποκατάστασή του. 

Έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση 868.000 ευρώ από το sight των φυσικών καταστροφών για την αποκατάσταση των υποδομών στο δασικό χωριό και φυσικά με την πρώτη ευκαιρία και όσο προχωρούν τα έργα να κανονίσουμε να πάμε και μαζί, να έρθει και ο κ. Χατζηδάκης που ξέρω ότι όχι μόνο ενδιαφέρεται, έχει και πλήρη εικόνα της περιοχής, καθώς προχωρούν όλα τα έργα.»

Share...

nea

Next Post

Covid-19: Σε άνοδο η πανδημία στην Ευρώπη

Τρ Οκτ 26 , 2021
Ενώ οι δείκτες της πανδημίας της Covid-19 έμειναν στάσιμοι στην Ευρώπη από τις αρχές Αυγούστου, η περιοχή βιώνει από τις αρχές Οκτωβρίου μια επιδημιολογική έξαρση σε ό,τι αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων όσο και των θανάτων, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου με βάση επίσημα στοιχεία έως χθες. Κατά τη […]