Ευχές της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, για την μεγάλη γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου και Πολιούχου της πόλης μας

21 Νοεμβρίου  γιορτάζει η αρχοντοπούλα της Ρούμελης, η Λιβαδειάς μας…

Διαφορετική η φετινή γιορτή για όλους μας και ιδιαίτερα για μένα που ο κορονοιός με κρατάει μακριά από ταθρησκευτικά μου καθήκοντα αλλά και από κοντά σας. Τις δύσκολες αυτές ώρες που περνάμε και ιδιαίτερα όσοινοσούμε και βλέπουμε το σκληρό πρόσωπο του ιού, οι ευχές μας ας είναι πιο δυνατές. 

Πόσο ευάλωτοι αλλά και  πόσο απροετοίμαστοι μπορεί να είμαστε μπροστά σε μια πρωτόγνωρη δυσκολία σαν αυτήπου ζούμεΌμως και πόσο ικανοί και αποφασιστικοί μπορούμε να γίνουμε  με το να προστατεύσουμε ο ένας τονάλλον ακολουθώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοιό και στα πλαίσια της μεγάλης αυτής γιορτήςτηςπόλης μαςχωρίς ωστόσο να χάνει τίποτα από τη λαμπρότητα που την περιβάλλει.

Σήμερον της ευδοκίας Θεού το προοίμιον, και της των ανθρώπων σωτηρίας η προκήρυξις.   

Εύχομαι, η Θεοτόκος να απλώσει τη σκέπη της και να στηρίξει τις ελπίδες μας. Να μας χαρίσει δύναμη και υπομονή. 

Να δώσει υγεία στο σώμα και στις ψυχές μας. 

Να θωρακίσει τους γιατρούς και τους υγειονομικούς σε όλο τον κόσμο.

Εύχομαι να ακούσει τις προσευχές μας, να δει τις αγωνίες μας, τους αγώνες μας και να μας λυτρώσει από τον εχθρότης πανδημίας.

Χρόνια Πολλά Λιβαδειά, 

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες

Υγεία και Δύναμη σε όλους μας. 

Share...

nea

Next Post

Με κάθε επισημότητα ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στη Θήβα

Κυ Νοέ 21 , 2021
Η Θήβα τίμησε και φέτος την 21η Νοεμβρίου, Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματούχων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και εκπροσώπων της δημοτικής αρχής. Το πρωί τελέσθηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου και εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας […]