Ετοιμα τα σχολεία για την επανέναρξη της λειτουργίας τους, στο Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας την Δευτέρα 11-5-2020 ξεκινά η λειτουργεία των Λυκείων, ενώ τη Δευτέρα 18-5-2020 των Γυμνασίων.

Στα πλαίσια αυτά ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων,σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου και του Διευθυντές των Σχολείων έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή επανέναρξη της λειτουργίας των σχολικών μονάδων.

Ως εκ τούτου εφοδιάστηκαν τα Γυμνάσια και Λύκεια Αλιάρτου και Θεσπιών, καθώς και το Εσπερινό ΕΠΑΛ Αλιάρτου με υλικά ατομικής προστασίας. Επίσης έγινε σχολαστική καθαριότητα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, καθώς και προληπτική απολύμανση. Τέλος η κατανομή των επιχορηγήσεων  από το Δήμο προς το ταμείο της Σχολικής επιτροπής έχει ολοκληρωθεί και υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας υλικών από την κάθε σχολική μονάδα , σύμφωνα με τις ανάγκες της.  

Share...
  • 5
  •  

nea

Next Post

Οι εγγραφές και επανεγγραφές στο βρεφονηπιακό σταθμό και στους δύο Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων αρχίζουν… Από τις 11 Μαΐου έως τις 29 Μαΐου η υποβολή των αιτήσεων

Κυ Μαΐ 10 , 2020
Έως τις 29 Μαΐουμπορούν οι ενδιαφερόμενοι γονείς να καταθέσουν αιτήσεις εγγραφήςγια τη φοίτηση των παιδιών τους στο βρεφονηπιακό και στους παιδικούς σταθμούς του δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέωνγια τη σχολική χρονιά 2020-2021. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεωνξεκινά τη Δευτέρα 11 Μαΐου, επαρκές διάστημα για τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών. Σήμερα στο […]