Εγγραφές – Επανεγγραφές νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς ΔΟΘ

Σας ενημερώνουμε για την έναρξη υποβολής των σχετικών δικαιολογητικών για τις Εγγραφές – Επανεγγραφές νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς ΘΗΒΑΣ και Δ.Ε. ΒΑΓΙΩΝ του Δ.Ο.Θ.  σχ. περιόδου φιλοξενίας 2020-2021. 

Χρόνος υποβολής Δικαιολογητικών:   15 ΜΑΪΟΥ 2020  έως 15  ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

● Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων Εγγραφής – Επανεγγραφής νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Ν.Π. «Δ.Ο.Θ.» για το σχ. Έτ 2020-2021θα γίνεται ηλεκτρονικάμέσω e-mail στην ηλεκτρ. δ/νση των Παιδικών Σταθμών : paidstth@otenet.gr.Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τους Παιδικούς Σταθμούς Δ.Ο.Θ. για τον καθορισμό ραντεβού για την υποβολή της αίτησης και των δικαιολογητικών, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας λόγω COVID- 19 (κ. Σταμάτη – τηλ. 2262029372).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 1/1/2017 ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 2 ½  ΕΤΩΝ(δηλαδή 30 μηνώνκατά την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του Σταθμού –Σεπτέμβριος 2020). 

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που μπορεί να ανακύψουν κατά την ιδιαίτερη αυτή χρονική συγκυρία και προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, σας ενημερώνουμε πως οι αιτήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν και διαδικτυακά. Αρχικά θα πρέπει να αποστέλλετε ηλεκτρονικάτις συμπληρωμένες αιτήσεις σας και στη συνέχεια για να είναι ολοκληρωμένη η αίτηση,θα πρέπει να υποβληθούν συγκεντρωτικά όλα τα απαραίτητα έγγραφα – δικαιολογητικάπου αποδεικνύουν την επαγγελματική, οικονομική, οικογενειακή κατάσταση μαζί με την εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη αίτηση,όταν ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική υποβολή.

Ο φάκελος με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθεται με συστημένη επιστολήστην δ/νση ΑΜΦΙΟΥ 3-5 ΘΗΒΑ για τη φιλοξενία στους Π.ΣΤ. ΘΗΒΑΣ ή, για την φιλοξενία νηπίων στον Παιδικό Σταθμό Δ.Ε. ΒΑΓΙΩΝ, στον Π.ΣΤ. ΒΑΓΙΩΝ: «Υπόψη Παιδικών Σταθμών ΔΟΘ». Ο φάκελος θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφει το Ονομ/μο του ενδιαφερόμενου Γονέα καθώς και την ένδειξη: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ή ΕΠΑΝ/ΦΗΣ νηπίου στους ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΘΗΒΑΣ ή ΒΑΓΙΩΝ του Ν.Π « ΔΟΘ» – σχ. έτ. 2020-2021. Εναλλακτικά, τα δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν συγκεντρωτικά μέσω email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση: paidstth@otenet.gr

Παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την καλύτερη δυνατή ευκρίνεια και πληρότητα  των εγγράφων σας, ενώ επίσης συστήνουμε να αναγράφετε το ον/μο ΓΟΝΕΑ και ΝΗΠΙΟΥ καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αναφορικά με την αίτησή σας.Μεμονωμέναδικαιολογητικά αιτήσεων δεν θα παραλαμβάνονται.

● Τα έντυπατων Αιτήσεων, το Ατομικό Δελτίο Υγείας και τα δικαιολογητικάθα μπορείτε να τα βρείτε:στοsiteτου Δ.Ο.Θ.  http://dothivas.blogspot.comκαι στο site του ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝhttps://thiva.gr

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ 

ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ  ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Share...
  • 3
  •  

nea

Next Post

Ο Γιώργος Μαρίνος στη συγκέντρωση των εργαζομένων της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ ΑΕ στο Μαντούδι: Οι εργαζόμενοι να αξιοποιήσουν τη δύναμη που έχουν και να διεκδικήσουν το δικαίωμα στο δουλειά!

Τρ Μαΐ 12 , 2020
Πολυμελής αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής Εύβοιας του ΚΚΕ, με επικεφαλής το Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος και βουλευτή Εύβοιας, συμμετείχε στη συγκέντρωση των εργαζομένων της ΤΕΡΝΑ ΛΕΥΚΟΛΙΘΟΙ ΑΕ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο Μαντούδι, σε πολύ φορτισμένο κλίμα.  Σε αντίθεση με τις προτάσεις του […]