Προληπτική απολύμανση σχολικών κτιρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Θηβαίων

Σε απολυμάνσεις όλων των χώρων των Γυμνασίων-Λυκείων ευθύνης του και του Δ.ΙΕΚ προχώρησε ο Δήμος Θηβαίων μέσω της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του, ως συμπληρωματικό προληπτικό μέτρο για την προστασία της δημόσιας υγείας. 

Σημειώνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου που τα σχολεία έμεναν κλειστά πραγματοποιούνταν σχολαστικός καθαρισμός από το αρμόδιο προσωπικό.

Ο Δήμος Θηβαίων παραμένει σε συνεχή επαφή με τις διοικήσεις των σχολικών μονάδων  και με υπευθυνότητα θα λάβει οποιοδήποτε μέτρο χρειαστεί για την προστασία μαθητών και εκπαιδευτικών, με βάση και τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων.

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

3.500.000 € για το οδικό δίκτυο στην Π.Ε. Φωκίδας

Δε Μαΐ 18 , 2020
Μια ακόμη σύμβαση για τη συντήρηση τμημάτων του οδικού δικτύου στην Π.Ε. Φωκίδας υπέγραψε ο ΠεριφερειάρχηςΣτερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, σε συνέχεια των προγραμματισμένων παρεμβάσεων για τη βελτίωση της οδικήςασφάλειας που διαδοχικά εκτελείται σε όλη την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.  Η νέα σύμβαση, προϋπολογισμού 3.500.000 €, προβλέπει τη συντήρηση και αποκατάσταση τμημάτων των εθνικώνοδών στο οδικό δίκτυο της Φωκίδας και συγκεκριμένα: α) Άμφισσα – Γραβιά  όρια Νομού προς Φθιώτιδα, β) Άμφισσα- Δελφοί και Άμφισσα Γρηγορήτικα και γ) Νέα Εθνική Οδός Άμφισσα (Κακκανού) – Ιτέα – Γέφυρα Μόρνουκαι ειδικότερα στο τμήμα Ιτέα – Γαλαξείδι, που παρουσιάζουν έντονες ρηγματώσεις, μεγάλες φθορές και καθιζήσεις.  «Βελτιώνουμε την πρόσβαση σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα μέρη της Περιφέρειάς μας, ώστε κάτοικοι και επισκέπτες να μετακινούνται απρόσκοπτα. Μια ακόμη παρέμβαση, ένας ακόμη κρίκος μιας αλυσίδας έργων συντήρησης σε όλη την Στερεά Ελλάδα, με στόχο οι δρόμοι μας όχι απλά να […]