Επαναλειτουργία Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. ΦΕΚ 1868/Β΄/17-05-2020, επαναλειτουργούν, από Τετάρτη 20-5-2020,όλες οι ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, αποκλειστικά και μόνο για ατομικές προπονήσεις, χωρίς επαφές ή ομαδική άσκηση, από αθλητές/τριες σωματείων ηλικίας δεκατριών ετώνκαι άνω, καθώς και για τους/τις υποψηφίους/ες,μέσω Πανελλαδικών Εξετάσεων, σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης – Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, με ευθύνη των προπονητών τους, κατόπιν συνεννόησης με το Δήμο και με τους όρους και τους περιορισμούς που αναφέρονται στις σχετικές οδηγίες του αρμόδιου Υπουργείου καθώς και την προσκόμιση σχετικών εντύπων (Φόρμα ιατρικής βεβαίωσης , Έντυπο Προαγωνιστικού Ιατρικού Ιστορικού Αθλητών , Έντυπο Ιατρικού Ιστορικού αθλούμενου-ης – τεχνικού προσωπικού). Τα Δημοτικά Στάδια  Αλιάρτου και Θεσπιώνθα παραμείνουν κλειστά για τους πολίτες,μέχρι την έκδοση νεότερων οδηγιών  από το αρμόδιο Υπουργείο.

Κατανοούμε την επιθυμία των συμπολιτών μας να χρησιμοποιήσουν τα Στάδια για την άθλησή τους, αλλά με γνώμονα την ασφάλεια του συνόλου και την προστασία της υγείας του ατόμου, ακολουθούμε τις αποφάσεις της Πολιτείας.

Share...
  • 2
  •  

nea

Next Post

20 Μαΐου 1940 - Οι πρώτοι κρατούμενοι φτάνουν σε νέο στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Άουσβιτς Ι.

Τε Μαΐ 20 , 2020
Στις 20 Μαΐου 1940, οι πρώτοι κρατούμενοι φτάνουν στο Άουσβιτς Ι, ακολουθώντας έναν δρόμο δίχως επιστροφή, ακολουθώντας δίχως να το ξέρουν και να το υποψιάζονται, τον δύσβατο δρόμο προς το ολοκαύτωμα…  Ολοκαύτωμα! Ο προγραμματισμένος διωγμός με κύριο υποκινητή τον κρατικό μηχανισμό και η γενοκτονίαδιαφόρων εθνικών, κοινωνικώνή και πολιτικώνομάδων κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. […]