Συνάντηση της Φανής Παπαθωμά με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας – Στ. Ελλάδας, Μάριο Αποστολίδη

Τον Υποστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος, Συντονιστή Επιχειρήσεων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας με έδρα τη Λαμία, Μάριο Αποστολίδη,  υποδέχθηκε η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά, στο γραφείο της στο Διοικητήριο της Π. Ε.  Βοιωτίας. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Γιάννης Ταγκαλέγκας.           

Ενημερώθηκαν για το νέο νόμο, ο οποίος καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο διαχείρισης καταστροφών και συνιστά το σύνολο των συντρεχουσών επιχειρησιακών και διοικητικών δομών και λειτουργιών της Πολιτικής Προστασίας και συζήτησαν για θέματα Πολιτικής Προστασίας για τη νέα αντιπυρική περίοδο.

«Υποδεχθήκαμε σήμερα με μεγάλη χαρά τον Υποστράτηγο, Συντονιστή του Πυροσβεστικού Σώματος, Μάριο Αποστολίδη.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, θα  συνεχίσει την άριστη συνεργασία με το Πυροσβεστικό Σώμα και μαζί θα δρομολογούμε έργα και δράσεις σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο γιατί προτεραιότητά μας είναιη πρόληψη και η  ετοιμότητα καθώς και η αντιμετώπιση και αποκατάσταση , με σκοπό την προστασία και την ασφάλεια  των πολιτών μας» τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Ανακοινώθηκαν οι Γαλάζιες Σημαίες για το 2020 – Πρωταθλήτρια η Φωκίδα στην Στερεά Ελλάδα

Πε Μαΐ 21 , 2020
Με οκτώ Γαλάζιες Σημαίες συνολικά για το 2020, η Π.Ε Φωκίδας αναδεικνύεται πρωταθλήτρια στη Στερεά Ελλάδα, σύμφωνα με την παγκόσμια κατάταξη. H Στερεά Ελλάδα κατέλαβε 18 Γαλάζιες Σημαίες για τις ακτές της και 1 Γαλάζια Σημαία για τις Μαρίνες της. Η Ελλάδα παραμένει «παγκόσμια δύναμη» στις καθαρές αλλά και οργανωμένες […]