Επίσκεψη Δημάρχου Θηβαίων σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας με αφορμή την επαναλειτουργία τους

Σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Θηβαίων επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Γιώργος Αναστασίου, ημέρα επαναλειτουργίας τους και επανέναρξης των μαθημάτων,  προκειμένου να συνομιλήσει με τους διευθυντές και να ενημερωθεί σχετικά με την ομαλή και ασφαλή επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών. 

Σημειώνεται ότι από τον Δήμο και τις αρμόδιες υπηρεσίες του στα εν λόγω σχολεία είχαν προηγηθεί οι απαραίτητοι καθαρισμοί, αποψιλώσεις χόρτων και άλλες παρεμβάσεις, όπου είχε κριθεί αναγκαίο, ενώ το Τμήμα Παιδείας του Δήμου διαμοίρασε στα σχολεία αντισηπτικά που απέστειλε το Υπουργείο Παιδείας. 

Το αμέσως προσεχές διάστημα μέσω της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, όπως ενημέρωσε η Πρόεδρος αυτής κα Ιουλία Κοντού θα πραγματοποιηθούν και προληπτικές απολυμάνσεις στους εσωτερικούς χώρους. 

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

ΕΛ.ΑΣ.: Προσοχή σε fake email - Τι να κάνετε εάν το λάβετε

Δε Ιούν 1 , 2020
Με ψευδές email που έχει ως αποστολέα την «Ελληνική Αστυνομία» επιχειρούν άγνωστοι δράστες να εξαπατήσουν πολίτες. Ειδικότερα, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκε σήμερα νέο καταφανώς ψευδεπίγραφο μήνυμα -ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας- που διακινείται μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), από δράστες που επιχειρούν να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες. Με ανακοίνωσή της η […]