Δεν θα λειτουργήσει αύριο η λαϊκή αγορά στο Δήλεσι

Με απόφαση του ο Δήμαρχος Τανάγρας  Βασίλης Περγάλιας για προληπτικούς λόγους και σε πλήρη εναρμόνιση με τα έκτακτα προληπτικά μέτρα που ανακοίνωσε η ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τους επαγγελματίες, ότι την Τετάρτη στις 1 Απριλίου 2020 δεν θα πραγματοποιηθεί η λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς Δηλεσίου.

Ο κ. Περγάλιας δηλώνει ότι:  ο δήμος Τανάγρας επεκτείνει τα μέτρα για την προστασία των δημοτών του από την εξάπλωση του κορωνοϊού λόγω του πρόσφατου επιβεβαιωμένου κρούσματος στο Δήλεσι γιατί πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία των συνδημοτών μας. Τα μέτρα αυτά είναι δυνατόν να παραταθούν ή να διαφοροποιηθούν, ανάλογα με τις εξελίξεις ή και οδηγίες που θα δοθούν από τα αρμόδια Υπουργεία.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Παράταση καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής προσφορών για την προμήθεια με τίτλο “Κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο της Δ.Κ. Οινοφύτων”

Τρ Μαρ 31 , 2020
Σε συνέχεια της υπ. αριθμ. 65/2020 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τανάγρας, παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών για την προμήθεια με τίτλο “Κατασκευή χλοοτάπητα στο γήπεδο της Δ.Κ. Οινοφύτων” Share...