Μήνυμα Δημάρχου Λεβαδέων Γιάννη Ταγκαλέγκα προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, με αφορμή την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων την ερχόμενη Δευτέρα, εύχεται στους υποψηφίους καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους, τα αποτελέσματα να ανταμείψουν τον κόπο τους και να καταφέρουν να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

Η φετινή προετοιμασία των υποψηφίων έγινε σε πρωτόγνωρες για την εκπαιδευτική κοινότητα συνθήκες. Λόγω της πανδημίας οι μαθητές παρέμειναν για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός του σχολείου τους και παρακολουθούσαν τα μαθήματά τους μέσω συγχρονικής και ασύγχρονης διδασκαλίας.  Αυτή η αποχή τους στέρησε τη δια ζώσης μάθηση, αλλά τους έδωσε τον αναγκαίο χρόνο για απερίσπαστη μελέτη, επαναλήψεις και ξεκούραση, συνθήκες που συμβάλλουν στην επιτυχία.    

Οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι η αφετηρία μιας συνεχούς διαδικασίας μόρφωσης και καλλιέργειας που συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής, αποτελούν ένα σημαντικό σταθμό, αλλά όχι και την τελευταία ευκαιρία για να κατακτήσετε τα όνειρά σας.  

Καλή επιτυχία σε όλες και σε όλους!!

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Μήνυμα του Βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα προς τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων

Κυ Ιούν 14 , 2020
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα είναι μόνο ένας σταθμός στην πορεία κάθε νέου και νέας για την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Ασχέτως του αποτελέσματος, είναι σημαντικό να θυμόμαστε όλοι πως στην πολύχρονη διαδρομή των νέων μας στην εκπαίδευση, με συνοδοιπόρους γονείς και εκπαιδευτικούς, υπάρχουν μόνο νικητές. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις […]