Μήνυμα του Δημάρχου Αλιάρτου – Θεσπιέων για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Aγαπητές μαθήτριες –Αγαπητοί μαθητές,

Μια σημαντική διαδρομή στην πορεία της ζωής σας ολοκληρώνεται με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που τώρα αρχίζουν.

Διαδρομή στην οποία γνωρίσατε, χαρές και απογοητεύσεις, φιλίες, συγκινήσεις αλλά και κούραση. 
Αυτή τη διαδρομή τη διανύσατε με μεγάλες προσπάθειες και θυσίες και με αρωγούς τους γονείς, αλλά και τους δασκάλους σας.

Ο αγώνας που δώσατε και φυσικά θα συνεχίσετε, ήταν και είναι δύσκολος ,ενώ οι συνθήκες τη φετινή χρονιά, τον καθιστούν δυσκολότερο. Όμως είναι μονόδρομος για την πρόοδό σας αλλά και για την προκοπή της πατρίδας που τώρα, περισσότερο από ποτέ, μας χρειάζεται όλους. 

Η περίοδος της Υγειονομικής κρίσης που ακόμα διανύουμε, απέδειξε πως η κοινωνία μας θα επιβιώσει μόνο εφόσον τα μέλη της, έχουν την εκπαίδευση, αλλά και την παιδεία να αντιλαμβάνονται τις κρίσιμες καταστάσεις, να πειθαρχούν και να αναζητούν επιστημονικές λύσεις. Η πρόκληση λοιπόν για όλους μας, κυρίως όμως για τη νέα γενιά, έχει επιτακτικό χαρακτήρα.  

Ο αγώνας αυτός, είναι μια από τις ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ που θα δώσει ο καθένας από σας στη ζωή του: ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!!!

Σας εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στις εξετάσεις και καλή πορεία στη ζωή σας. Επίσης να θυμάστε πάντα, τους ανθρώπους που σας στηρίζουν και να τους μιμείστε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!

Ο Δήμαρχος

Γεώργιος Π. Ντασιώτης

Share...
  • 3
  •  

nea

Next Post

Το μήνυμα της Δημάρχου Ορχομενού προς τα παιδιά που ρίχνονται στη μάχη των Πανελληνίων Εξετάσεων

Δε Ιούν 15 , 2020
Αγαπητά  μου παιδιά Η ολοκλήρωση   της πολύχρονης πορείας σας στην εκπαίδευση  είναι ήδη  μια  νίκη και οι Πανελλαδικές  εξετάσεις  είναι  η πρώτη  αλλά  όχι  η τελευταία μάχη για την εκπλήρωση των ονείρων σας.Αυτές  οι  εξετάσεις αποτελούν  ένα σταθμό  σημαντικό, που δεν μπορεί  να καθορίσει τη ζωή σας.Μπορεί  όμως  να σας […]