Μήνυμα του Βουλευτή ΝΔ Φθιώτιδας Θέμη Χειμάρα για την έναρξη των πανελληνίων εξετάσεων

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου οι κόποι και οι θυσίες όλων να ανταμειφθούν στο ακέραιο!»

«Οι πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια σπουδαία ευκαιρία να ξεκινήσεις να υλοποιείς τα όνειρα σου, όχι όμως και η μοναδική. 

Ψυχραιμία, αισιοδοξία και ήρεμη σκέψη, σε όλες και όλους εσάς, που σήμερα ξεκινάτε τον αγώνα που θα σας εξασφαλίσει το εισιτήριο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Είναι ο πρώτος από μια σειρά δύσκολων, αλλά και συναρπαστικών αγώνων, που θα αντιμετωπίσετε στην ενήλικη ζωή σας, που τώρα ξεκινά.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που ειδικά φέτος, μια χρονιά πρωτόγνωρα δύσκολη και διαφορετική απ’ όλες τις άλλες, στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών με περίσσια υπομονή και φροντίδα. 

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, οι κόποι και οι θυσίες όλων να ανταμειφθούν στο ακέραιο!»

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

Ομόφωνο ψήφισμα του Δ.Σ. Αλιάρτου – Θεσπιέων για τις σχολικές καθαρίστριες

Δε Ιούν 15 , 2020
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλιάρτου –Θεσπιέων στην 6ηΤακτική του Συνεδρίαση, στις 10-6-2020,έλαβε,με ΟΜΟΦΩΝΗ στήριξη όλων των παρατάξεων, το παρακάτω ψήφισμα για τις εργαζόμενες στην καθαριότητα των Σχολικών Μονάδων. ΨΗΦΙΣΜΑ Οι εργαζόμενες στην καθαριότητα των σχολείων με το απαράδεκτο εργασιακό καθεστώς της εργολαβίας είναι σήμερα περίπου οκτώμισι χιλιάδες σε όλη […]