Το Περιφερειακό Τμήμα Λιβαδειάς του Ερυθρού Σταυρού συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διαρκείας

Αγαπητοί συμπολίτες,

Το Τμήμα μας, εν μέσω της δύσκολης αυτής συγκυρίας που βιώνουμε, αναγνωρίζοντας την τεράστια πλέον ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την ανεργία και τη φτώχειακαιεν όψει της εορτής του Πάσχα, συγκεντρώνειτρόφιμα μακράς διαρκείας όπως ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, ελαιόλαδο, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, αλεύρι, ντοματοχυμό κ.α. όπως επίσης είδη καθαριότηταςκαιείδη προσωπικής υγιεινής.

Στα πλαίσια των μέτρων κατά της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), η συλλογή των παραπάνω ειδών θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησηςπροκειμένου να τα παραλάβουν με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις από το σπίτι σας Εθελοντές του Τμήματός μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22610-20266

Καθημερινά 9:00 π.μ. – 2:00 μ.μ.

Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.

Για το Δ.Σ. 

Μετά Τιμής

HΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ                                         ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΦΡΙΤΣΑ

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για την διακοπή ηλεκτροδότησης στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ

Τρ Μαρ 31 , 2020
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς καταγγέλλειτην Κυβέρνησηπου τα ξημερώματα της Δευτέρας 30 Μαρτίου 2020 έστειλε κλιμάκιο της ΔΕΗ υπό την προστασία ισχυρής δύναμης των ΜΑΤ και προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησηςστο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Όπως λέει το γνωμικό «στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται», κάτι που «ταιριάζει γάντι» στην συγκεκριμένη […]