ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για την διακοπή ηλεκτροδότησης στο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς καταγγέλλειτην Κυβέρνησηπου τα ξημερώματα της Δευτέρας 30 Μαρτίου 2020 έστειλε κλιμάκιο της ΔΕΗ υπό την προστασία ισχυρής δύναμης των ΜΑΤ και προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησηςστο αυτοδιαχειριζόμενο εργοστάσιο της ΒΙΟΜΕ, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Όπως λέει το γνωμικό «στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται», κάτι που «ταιριάζει γάντι» στην συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς η Κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη την πανδημίαπροχώρησε σε επίθεσηενάντια στο πιο πετυχημένο παράδειγμα αυτοδιαχειριζόμενης βιομηχανίας.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λιβαδειάς απαιτεί από την Κυβέρνηση την ΑΜΕΣΗ επανασύνδεση του ρεύματος.Η τρομοκρατία δεν πρόκειται να περάσει.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την αξιοποίηση εκτάσεων γης που δεν καλλιεργούνται

Τρ Μαρ 31 , 2020
Ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την αξιοποίηση εκτάσεων γης που δεν καλλιεργούνταικαι στο πλαίσιο αυτό προσκαλεί όσους δημότες επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν στις υπηρεσίες του Δήμου εκείνα τα χωράφια τα οποία δεν τα καλλιεργούν(χέρσα) και για τα οποία δεν λαμβάνουν επιδότηση, έτσι ώστε ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας σε […]