Ενημερωτικές συναντήσεις της Π. Ε. Βοιωτίας με τους Εμπορικούς Συλλόγους του Νομού

   Σειρά επαφών με τους Εμπορικούς Συλλόγους του Νομού ξεκίνησε η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.

   Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση ενημέρωσης  στο Γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη  της Π. Ε. Βοιωτίας , Φανής Παπαθωμά  με τη Δ/νση Ανάπτυξης και του Τμήματος Εμπορίου της Περιφέρειας και τους Εμπορικούς Συλλόγους  Λιβαδειάς  και Θήβας. 

   Συζητήθηκε η εφαρμογή του Ν. 4177/2013 και συγκεκριμένα η λειτουργία των εμπορικών  καταστημάτων τις Κυριακές (παντοπωλεία, κρεοπωλεία, minimarkets) καθώς και  η δυνατότητα λειτουργίας τους τις Κυριακές στις τουριστικές παραλιακές περιοχές. 

   Η Π. Ε. Βοιωτίας διενεργεί ελέγχους σε όλο το Νομό στα πλαίσια της εφαρμογής του Ν. 4177/2013 αλλά και των διατάξεων αρ. Δ1α/Γ.Π. οικ 36857/2020 και αρ. Δ1α/Γ.Π. οικ. 35444/2020 για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID19 στα καταστήματα εστίασης και σε οργανωμένες παραλίες αντίστοιχα.

   Θα ακολουθήσουν κι άλλες συναντήσεις με τους υπόλοιπους Εμπορικούς Συλλόγους της Περιφέρειας   και οι έλεγχοι θα συνεχιστούν.

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

Δήμος Θηβαίων: Δράση «Αντιγκράφιτι» με το νέο μηχάνημα πλύσης- απολύμανσης

Τε Ιούν 17 , 2020
«Η βελτίωση της εικόνας της πόλης και των κοινοτήτων του δήμου μας συνεχίζει να είναι για εμάς προτεραιότητα. Θέλουμε να ζούμε σε μία πόλη όμορφη και καθαρή, θέλουμε να έχουν οι δημότες μας καλύτερη ποιότητα ζωής. Μπορεί να ακούγεται κοινότυπο αλλά εμείς το κάνουμε πράξη ή τουλάχιστον προσπαθούμε. Μόνο που […]