Δεν θα λειτουργήσουν φέτος οι Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς Θηβών και Λεβαδείας στον Παρνασσό

Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας ανακοινώνει ότι με υψηλό αίσθημα ευθύνης και λαμβάνοντας υπ΄ όψιν τις επιδημιολογικές συνθήκες σχετικά με τον κορωνοϊό, δεν θα λειτουργήσουν φέτος οι Κατασκηνώσεις της Μητροπόλεώς μας στον Παρνασσό, σεβόμενη την υγεία και την ασφάλεια των κατασκηνωτών, των στελεχών, των εργαζομένων και των οικογενειών τους.Γνωρίζοντας, όμως, τον πόθο και την προσμονή των παιδιών να βρεθούν και τούτο το καλοκαίρι στον αγαπημένο τους Παρνασσό και μετά από επίμονα τηλεφωνήματα πολλών παιδιών, αποφάσισε να γίνουν δυο συναντήσεις των παιδιών και των στελεχών στην Κατασκήνωση.

Έτσι, την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνει στην Κατασκήνωση συνάντηση Μικρών Αγοριών και Κοριτσιών (γεν. 2008 και μετά).Ενώ, την Κυριακή 9 Αυγούστου 2020από το πρωί έως το απόγευμα θα γίνει στην Κατασκήνωση συνάντηση Μεγάλων Αγοριών και Κοριτσιών (Γυμνασίου – Λυκείου).

Το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει με Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Ιερουσαλήμ και θα συνεχιστεί στην Κατασκήνωση, όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους φίλους τους, να παίξουν και να χαρούν έστω και για λίγο την αγαπημένη τους Κατασκήνωση, και να οπλιστούν με υπομονή και όρεξη για το επόμενο καλοκαίρι.

Εξυπακούεται ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Για την συμμετοχή των παιδιών είναι απαραίτητη η αίτηση συμμετοχής, η οποία θα πρέπει να αποσταλεί μέχρι 20 Ιουλίου2020 στο e-mail: kataskinosi.imtl2020@gmail.com (πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αίτηση).

Για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο: 6987949246Η μετάβαση των παιδιών στην Κατασκήνωση θα γίνει από τους γονείς τους, οι οποίοι μπορούν να παραμείνουν και να φιλοξενηθούν στο χώρο της Κατασκήνωσης έως τη λήξη του προγράμματος.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Κοινωφελής Εργασία: 82 θέσεις εργασίας στον Δήμο Θηβαίων μέσω ΟΑΕΔ

Δε Ιούν 29 , 2020
Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει ότι εκδόθηκε η υπ΄ αρ. 4/2020 δημόσια πρόσκληση του ΟΑΕΔ, με την οποία ο Οργανισμός καλεί τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους στα μητρώα του, ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία τοποθετήσεων προσωπικού για την προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα,συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης […]