Γιώτα Πούλου: Άμεση ενίσχυση του ΕΣΥ και των Δομών Υγείας της Βοιωτίας

Η βουλευτής Γιώτα Πούλου επισκέφθηκε, μαζί με τα στελέχη της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Απ. Ντάντο και Β. Κουτουλούλη, το Νοσοκομείο της Θήβας και συναντηθήκαμε με εκπροσώπους των εργαζομένων και  την πρόεδρο κ. Γιώτα  Λεμπέση. 

Αφού τους συνεχάρη για την   προσφορά τους κατά την περίοδο της πανδημίας και για την συστηματική προσπάθειά τους, να διατηρήσουν το Νοσοκομείο λειτουργικό, παρά τις μεγάλες ελλείψεις σε ιατρικό και διοικητικό προσωπικό. 

Η κα Πούλου τόνισε μεταξύ άλλων: 

Οι εργαζόμενοι είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για το μέλλον του Νοσοκομείου καθώς παρατηρείται  συνεχής αποδυνάμωσή του, με μετακινήσεις ιατρικού προσωπικού προς άλλα Νοσοκομεία. Χαρακτηριστικά αναφέρθηκαν στην πρόσφατη αποχώρηση 3 παθολόγων, την μετακίνηση αναισθησιολόγου για εφημερείες στο Νοσοκομείο Χαλκίδας αλλά και  την μη λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ, αφού δεν ανανεώθηκαν οι συμβάσεις των 2 εργαζομένων.

Η ακύρωση της προκήρυξης πρόσληψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για το 2019, η καθυστέρηση προσλήψεων που είχαν εξαγγελθεί λόγω πανδημίας, οι αποχωρήσεις και οι μετακινήσεις, αποδυναμώνουν συνεχώς το Νοσοκομείο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα τους και διεκδικούμε μαζί τους την ενίσχυση του Νοσοκομείου της Θήβας και όλων των Δομών Υγείας του Νομού μας. 

Τα χειροκροτήματα δεν αρκούν, χρειάζεται πολιτικός σχεδιασμός και πράξεις!

Share...
  • 9
  •  

nea

Next Post

Κατερίνα Μπατζελή: «Να μην σκέφτεται να αποποιηθεί τον ρόλο της η ΠΣΤΕ για τη διαχείριση των βοσκοτόπων της»

Πε Ιούλ 2 , 2020
«Να μην σκέφτεται να αποποιηθεί το ρόλο της η ΠΣΤΕ για την διαχείριση των βοσκοτόπων της.  Έχει καθήκον απέναντι στους κτηνοτρόφους της αλλά και στην αγροδιατροφική ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων της, αυτό υποστηρίζουμε ως παράταξη «πατρίδα μας η Στερεά» ,τόνισε η κα Κατερίνα Μπατζελή όταν κατέθεσε το θέμα των […]