Γιώτα Πούλου: Αναστολή λειτουργίας της Τράπεζας Πειραιώς στο Δίστομο

Πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της Τράπεζας Πειραιώς να αναστείλει τη λειτουργία του υποκαταστήματός της στο Δίστομο.

Το κατάστημα λειτουργεί εδώ και 35 χρόνια, ενώ υπήρχε δέσμευση της Τράπεζας και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ότι θα είναι ανοιχτό 2 ημέρες την εβδομάδα για την εξυπηρέτηση πελατών που δεν έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν κάρτες ή να μετακινούνται στη Λιβαδειά. Η απόφαση υποβιβάζει τους εξυπηρετούμενους στο Δίστομο σε πελάτες δεύτερης κατηγορίας. Επιπλέον υποβαθμίζει και προσβάλει την ιστορική πόλη, η οποία είναι κέντρο οικονομικής δραστηριότητας και έδρα του Δήμου.

Προσυπογράφουμε την υπενθύμιση του Δημάρχου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Γιάννη Σταθά ότι «ο ελληνικός λαός και οι φορολογούμενοι έχουν πληρώσει δισεκατομμύρια στις τράπεζες για την ανακεφαλαιοποίησή τους» και απαιτούμε την ακύρωση της απόφασης και τη συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς τουλάχιστον δύο ημέρες την εβδομάδα.

Share...
  • 4
  •  

nea

Next Post

Κινητοποιήσεις κατά του νόμου για τον περιορισμό των διαδηλώσεων

Τρ Ιούλ 7 , 2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η κυβέρνηση , χέρι χέρι με την εργοδοσία και το μεγάλο κεφάλαιο επιχειρεί , μετά την καταστρατήγηση του δικαιώματος στην απεργία, να καταστείλει κάθε φωνή διαμαρτυρίας και αντίδρασης, ποινικοποιώντας κάθε εργατική, κινηματική και κοινωνική διαδήλωση , γυρίζοντας μας σε σκοτεινές περιόδους για τη Δημοκρατία. Είναι σαφές ότι μετά τον […]