Δήμος Θηβαίων : «Γειτονιά σε τάξη» και στη συνοικία «Πυρί»

Εργασίες καθαριότητας και συντήρησης πρασίνου ξεκίνησαν τα συνεργεία του Δήμου Θηβαίων και στη συνοικία Πυρί της Θήβας. Οι εργασίες περιλαμβάνουν αποψιλώσεις χόρτων, καλλωπισμούς κήπων και παρτεριών, καθαριότητα, απολυμάνσεις και άλλες παρεμβάσεις και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, καθότι η συνοικία είναι αρκετά μεγάλη σε έκταση, με πολλές γειτονιές. 

Παράλληλα συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν να επιμελούνται και να επιδιορθώνουν τμήματα των πλακόστρωτων με κυβόλιθους επιφανειών του κέντρου της πόλης,  ενώ ολοκληρώθηκε και ο καθαρισμός του πρανούς έμπροσθεν στου 2ουΛυκείου Θήβας και η κοπή και απομάκρυνση κλαδιών και φερτών υλικών που εμπόδιζαν τη διέλευση στο γραφικό πέτρινο δρομάκι. Πλέον η διάβαση των πεζών από το εν λόγω σημείο γίνεται ανεμπόδιστα και με ασφάλεια. 

Σημειώνεται ότι όλα τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Θηβαίων καθημερινά εργάζονται σε όλες τις κοινότητες του Δήμου και καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες για έναν Δήμο όμορφο και καθαρό και για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη . 

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Συνεχίζει συστηματικά τις προληπτικές απολυμάνσεις ο Δήμος Τανάγρας

Πα Ιούλ 10 , 2020
Στα πλαίσια της διαφύλαξης της υγείας όλων των δημοτών, συνεχίζει ο Δήμος Τανάγρας συστηματικά και με πρόγραμμα τις προληπτικές απολυμάνσεις τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Από 22/6/2020 έως και 5/7/2020, πραγματοποιήθηκαν νέες προληπτικές και σχολαστικές απολυμάνσεις σε δημοτικά κτίρια καθώς και στα Κέντρα Υγείας […]