Τέρμα στις συναλλαγές του Δήμου Δ.Α.Α με την Τράπεζα Πειραιώς

Τέρμα στις συναλλαγές με την Τράπεζα Πειραιώς βάζει ο Δήμος Διστόμου- Αράχωβας- Αντίκυρας, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και καλεί όλους τους δημότες να πράξουν το ίδιο.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως απάντηση στην απόφαση της Τράπεζας να βάλει οριστικό λουκέτο στο κατάστημα του Διστόμου.

Η  ανακοίνωση του Δ.Σ: 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διστόμου -Αράχωβας -Αντίκυρας στη-ν συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020, μετά το «Ύπουλο» κλείσιμο του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δίστομο αποφάσισε ομόφωνα:

1. Ο Δήμος να αποσύρει όλες τις καταθέσεις που έχει στην Τράπεζα Πειραιώς όπως επίσης να μην πραγματοποιήσει καμία συναλλαγή με την Τράπεζα.

2. Καλεί όλους τους Δημότες, μετά την απαράδεκτη και προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στους πελάτες της να αποσύρουν τις καταθέσεις και να μην πραγματοποιούνται πλέον συναλλαγές με την Τράπεζα Πειραιώς.

Share...
  • 1
  •  

nea

Next Post

Κορονοϊος και ρύπανση του αέρα στα σπίτια μας

Τρ Ιούλ 14 , 2020
Είναι γεγονός ότι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας(ΠΟΥ) και Αμερικανικό Οργανισμό Προστασίας του Περιβάλλοντος (EnvironmentalProtectionAgency, EPA) περισσότερο από το 90% του χρόνου μας καταναλώνουμε μέσα στα σπίτια μας και ασφαλώς παραπάνω κατά την διάρκεια της κρίσης με τον Κορονοϊό.Βέβαια λάβαμε  μέτρα προστασίας για τον Κορονοϊό,διερωτηθήκαμε όμως ποια ήταν η ποιότητα […]