Το σωματείο επιχειρήσεων “Νέα Εστίαση” καθιστά υπεύθυνους τους τοπικούς μας άρχοντες για την υποβάθμιση του τόπου

Ανακοίνωση:

Το σωματείο επιχειρήσεων “Νέα Εστίαση” με αφορμή τις εξελίξεις από την πανδημία του Covid 19 που, ως γνωστόν, περιόρισε σημαντικά τη λειτουργία των καταστημάτων στην πόλη μας οφείλει να πάρει δημόσια θέση για τα εξης:
Για σχεδόν τρεις μήνες ο κλάδος της εστίασης αντιμετώπισε πρωτόγνωρες δυσκολίες και η επιστροφή στην κανονικότητα συνοδεύτηκε από ολοένα αυξανόμενη αβεβαιότητα για το μέλλον των επιχειρήσεων μας.
Ως εκ τούτου, εκφράζει δημόσια και απερίφραστα την αντίθεση του στις συνεχόμενες τοποθετήσεις ατόμων και ειδικότερα δημόσιων λειτουργών που από την θέση που τους κατέταξε ο λαός μας λίγους μόνο μήνες πριν λειτουργούν ως “αντίπαλοι” μιας πληθυσμιακής ομάδας με κοινές αγωνίες και ανησυχίες.
Είναι τα ίδια εκλεγμένα πρόσωπα αυτά που λίγο καιρό πριν υπόσχονταν να δώσουν χείρα βοηθείας για την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που, τελικά όμως, ποτέ δεν έδωσαν.
Αντίθετα, ενέδωσαν και παρότρυναν τους αυστηρούς ελέγχους στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την επιβολή υπέρογκων προστίμων όταν την ίδια στιγμή η μετάδοση του ιού αποκτούσε επιλεκτική διάθεση ανάμεσα σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις και καταστήματα.
Η “Νέα Εστίαση” καθιστά υπεύθυνους τους τοπικούς μας άρχοντες για την υποβάθμιση του τόπου μέσω των τοποθετήσεων και των αποφάσεων κατακερματισμού των προσπαθειών που γίνονται για την επανεκκίνηση της οικονομίας.
Τα μέλη του σωματείου μας επιβιώνουν μέχρι σήμερα γιατί η δουλειά τους και η επιχειρηματική τους δράση δεν τους χαρίστηκε ποτέ και από κανέναν.
Η Νέα Εστίαση αποτελείται από μέλη ικανά και δυναμικά, έτοιμα να λειτουργήσουν ανά πάσα στιγμή για το καλό της πόλης που αγάπησαν. Και στο πλαίσιο αυτό θα λειτουργεί εφεξής χωρίς την υποστήριξη κανενός ενώ παράλληλα αρνείται να παρέχει οποιασδήποτε μορφής στήριξη σε εκείνους που τελικά επιβουλεύονται το μέλλον μας. 

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Η Ολομέλεια του ΣτΕ δικαιώνει τους συνταξιούχους για την περίοδο Ιουνίου 2015-Μαΐου 2016

Τρ Ιούλ 14 , 2020
Σήμερα η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με πέντε αποφάσεις της έκρινε ότι για το χρονικό διάστημα Ιουνίου 2015 μέχρι Μάιο του 2016 δικαιούνται αναδρομικά οι συνταξιούχοι. Σύμφωνα με τις αποφάσεις του ανωτάτου δικαστηρίου οι συνταξιούχοι που ήδη έχουν προσφύγει διεκδικώντας αναδρομικά για τις περικοπές που έχουν υποστεί, για το […]