Συγχαρητήρια Δημάρχου Θηβαίων Γ. Αναστασίου για το Δημοτικό Ωδείο Θήβας

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Γιώργος Αναστασίου με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς του Δημοτικού Ωδείου Θήβας της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. στέλνει το ακόλουθο συγχαρητήριο μήνυμα:

Συγχαίρω θερμά τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Ωδείου Θήβας για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής χρονιάς και τις διακρίσεις τους, την καλλιτεχνική Διευθύντρια κα Νίκη Πανταζάτου και τους καθηγητές του Ωδείου για το ιδιαίτερα σημαντικό έργο που επιτελούν, παρέχοντας άρτια εκπαίδευση και υψηλή ποιότητα σπουδών καθώς και τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Παπαδημητρίου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΔΗΚΕΘ), υπό τη σκέπη της οποίας λειτουργεί το καταξιωμένο μας μουσικό ίδρυμα. Επίσης, τους ευχαριστώ  για την ασφαλή διεξαγωγή των μαθημάτων και της εκπαιδευτικής ύλης και την άμεση προσαρμογή στα νέα δεδομένα λόγω covid-19, με αξιοποίηση κάθε δυνατού μέσου προκειμένου να διασφαλιστεί η χρονιά και η εξεταστική περίοδος.

Συγχαίρω, επίσης, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που στηρίζουν τα παιδιά τους και τα προτρέπουν να αποκτήσουν μουσική παιδεία. 

Ο Δήμος Θηβαίων θα στέκεται πάντα αρωγός και συνοδοιπόρος στο έργο του Ωδείου, το οποίο ανοίγει αναμφίβολα νέους ορίζοντες στους σπουδαστές του και δημιουργεί πολλαπλά οφέλη για την ίδια την κοινωνία, καθότι αφενός πρόκειται για ένα ζωντανό κύτταρο της εκπαιδευτικής διαδικασίας που διαπλάθει ισορροπημένες προσωπικότητες και ανθρώπους με αξίες, αφετέρου προάγει και παράγει πολιτισμό».

Share...
  • 3
  •  

nea

Next Post

Ξεκινούν αύριο 3 ενισχυμένα προγράμματα επιδότησης της εργασίας 18.000 νέες θέσεις για ανέργους με επιχορήγηση από 75% έως 90%

Τρ Ιούλ 14 , 2020
Από αύριο, Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 και ώρα 10:00 ξεκινούν οι αιτήσεις εργοδοτών για τρία προγράμματα απασχόλησης με συνολικά 18.000 νέες θέσεις εργασίας και αυξημένη επιδότηση από 75% έως 90% του μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους.Στο πλαίσιο της συνεχούς αξιολόγησης και βελτίωσης των δράσεων του Οργανισμού, τα προγράμματα έχουν επανασχεδιαστεί μέσω μιας σειράς […]