Η κυβέρνηση συνεχίζει το καταστροφικό έργο εις βάρος εργαζομένων, υποτασσόμενη κατά γράμμα στις εντολές κου κεφαλαίου

Η κυβέρνηση  συνεχίζει το  καταστροφικό έργο  εις βάρος  εργαζομένων, υποτασσόμενη   κατά  γράμμα  στις  εντολές  κου  κεφαλαίου.

Η διοίκηση  της εταιρείας  ΕΑΒ κατά εντολή της κυβέρνησης   συνεχίζει  τα επικίνδυνα  παιχνίδια  βάλλοντας ενάντια  στο  σωματείο  και στους εργαζόμενους, προσπαθώντας να περικόψει  ότι  έχει απομείνει από  τα κεκτημένα, μη εφαρμόζοντας άρθρα ΣΣΕ με αποτέλεσμα την κατάργησή τους,  επέβαλε σε μεγάλο αριθμό εργαζομένων  περικοπές  του επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, κατάργησε ειδικότητες όπως τις αναφέρει η ατομική σύμβαση εργασίας του κάθε εργαζόμενου, επίσης στην προσπάθεια μείωσης περεταίρω των λειτουργικών εξόδων της έφερε αντίθετο αποτέλεσμα , δηλαδή  την απαξίωση  και  διάλυση της εταιρείας .

Επίσης  μετά  από τις αντιδράσεις του σωματείου και των  εργαζομένων στους χώρους εργασίας για  ενημερώσεις  με θέμα   την διεκδίκηση  των  απομεινάντων  κεκτημένων,  η  διοίκηση  προσέφυγε  στην περικοπή   δεδουλευμένων ημερών σε  συγκεκριμένες  ημερομηνίες ενώ είχε δηλωθεί η παρουσία των  βάσει  του ωροκτύπη.

Για άλλη  μια φορά με την τακτική που ακολουθεί  η διοίκηση δείχνει ποιες είναι οι βλέψεις της κυβέρνησης,  προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να   εξαθλιώσει και να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους αλλά και να διασπάσει το σωματείο. 

Η διοίκηση του Ε.Κ. Θήβας καλεί  την κυβέρνηση και  το Υπ. Οικονομικών  να σταματήσουν άμεσα  κάθε προσπάθεια  απαξίωσης και  διάλυσης της Αμυντικής  βιομηχανίας  και να την στελεχώσουν με μόνιμο  προσωπικό και όχι με  εργολαβική  σχέση.

Επίσης καταγγέλλει την διοίκηση της εταιρείας  για τις νέες  περικοπές που εφαρμόζει στους εργαζόμενους , αυθαιρετώντας σε νόμους και σε κεκτημένα ετών  .

Η διοίκηση  του Ε.Κ. Θήβας  ήταν, είναι και θα είναι  δίπλα στο σωματείο και στους εργαζόμενους  και θα αγωνίζεται καθημερινά από κοινού για τα συμφέροντα αυτών.

ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Ψήφισμα για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Τε Ιούλ 22 , 2020
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων κατά τη συνεδρίασή του, την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί: «Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λεβαδέων καταδικάζει την απαράδεκτη και προκλητική απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν να μετατρέψει την Αγία Σοφία, […]