Παράταση από ΕΠΟ για αναδιάρθρωση, ΔΣ η Super League 2

Από εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η ΕΠΟ την στάση της για την αναδιάρθρωση, έκτακτο ΔΣ η Super League την προσεχή Τετάρτη.

Η Super League 1 πετάξε το μπαλάκι στην ΕΠΟ για την αναδιάρθρωση έχοντας πρώτα πάρει απόφαση να διεξαχθεί το πρωτάθλημα της νέας σεζόν με 14 ομάδες.

Απείλησε μάλιστα την Ομοσπονδία πως εάν προκύψει αύξηση ομάδων δε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, γεγονός που έφερε αναβολή στη λήψη της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής για την αναδιάρθρωση.

Μολονότι στην ατζέντα της Εκτελεστικής Επιτροπής υπήρχε το συγκριμένο ζήτημα, οι εξελίξεις μεταφέρονται πιθανότατα για την επόμενη εβδομάδα με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά καθώς την τελική απόφαση θα την πάρει η ΕΠΟ.

Παράλληλα, η Super League 2 θα πραγματοποιήσει έκτακτο ΔΣ την Τετάρτη (29/8) στο οποίο θα συζητηθεί το «όχι» της SL1 για την αύξηση των ομάδων τη νέα σεζόν.

του Γιάννη Παπαδήμου

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας στον Δήμο Λεβαδέων

Δε Ιούλ 27 , 2020
Ολοήμερη επίσκεψη στον Δήμο Λεβαδέων της Π.Ε. Βοιωτίας πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, την Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020. Τον Φάνη Σπανό συνόδευσαν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κώστας Μπακομήτρος και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Γιάννης Περγαντάς και Σπύρος Νικολάου. Αρχικώς, ο Περιφερειάρχης συνάντησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο […]