Γιώργος Μουλκιώτης: Επιτακτική η άμεση ανάκληση της απόφασης κατάργησης του καταστήματος Βαγίων της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε.

Ο Γιώργος Μουλκιώτης, βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, με ερώτηση απευθυνόμενη στους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης & Επενδύσεων, επισημαίνει τη συνέχιση της σοβαρής υποβάθμισης της καθημερινότητας των πολιτών στη Βοιωτία λόγω του κλεισίματος του Καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε. στα Βάγια και την αφαίρεση του ATM.

Στην ερώτησή του, ο βουλευτής επισημαίνει ότι το κατάστημα Βαγίων της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε., αποτελεί το μοναδικό τραπεζικό ίδρυμα που εξυπηρετεί από μεν τον Δήμο Θηβαίων, τους  κατοίκους των Βαγίων, Ελλοπίας, Ξηρονομής, Δομβραίνας Θίσβης, Προδρόμου, τους παραλιακούς οικισμούς Σαράντη, Αγ. Νικόλαος, Αγ. Ιωάννης και Αλυκή και από τον Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων τους κατοίκους Μαυρομματίου, Λεονταρίου, Θεσπιών, Άσκρης και Νεοχωρίου ως και συναλλασσόμενους της ευρύτερης περιοχής. 

Κατόπιν αυτών, ζητά από τους αρμόδιους υπουργούς την άμεση την ανάκληση της απόφασης κατάργησης του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Βάγια.   

Share...

nea

Next Post

Αιτήσεις για ρυθμίσεις οφειλών θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 31/7

Πε Ιούλ 30 , 2020
Μετά τη δημοσίευση της καταγγελίας του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδας πως επιχειρείται παράτυπη μείωση της προθεσμίας στις αιτήσεις ρύθμισης οφειλών στο πλαίσιο του νόμου 4605/2019, και τη μεταβίβαση της σε όλο τον πολιτικό κόσμο, ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας ξεκαθάρισε από του βήματος της Βουλής ότι οι […]