Δύο νέα οχήματα στο στόλο του Δήμου Αλιάρτου – θεσπιέων, σύντομα και τρίτο

Με δύο νέα οχήματα ημιφορτηγά 4χ4,με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του Υπουργείου Εσωτερικών, ενισχύθηκε ο στόλος των οχημάτων του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, κάνοντας πιο άνετη την εργασία και περισσότερο ασφαλή την μετακίνηση των υπαλλήλων.

Συγκεκριμένα το ένα θα χρησιμοποιηθεί από τη υδραυλική υπηρεσία, η οποία αποκτά πλέον το δικό της όχημα για την εκτέλεση των εργασιών της, ενώ το δεύτερο θα διατεθεί στην πολιτική προστασία του Δήμου και για το λόγο αυτό διαθέτει δεξαμενή νερού και πυροσβεστικό εξοπλισμό για τους θερινούς μήνες, ενώ αντίστοιχα το χειμώνα τοποθετείται αλατιέρα και εκχιονιστικό μαχαίρι. Σημειωτέων πως και τον εξοπλισμό αυτό, τον έχει προμηθευτεί ο Δήμος μας.

Σύντομα στη διάθεση του Δήμου και συγκεκριμένα της ηλεκτρολογικής υπηρεσίας, θα βρίσκεται και το τρίτο όχημα ,κλειστό τύπου VAN, το οποίο καθυστέρησε να παραδοθεί για τεχνικούς λόγους οι οποίοι ξεπεράστηκαν. 

Με τα οχήματα αυτά, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που, τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος μας προμηθεύτηκε ,ανανεώθηκε ριζικά ο στόλος και δύναται πλέον να προσφέρει ασφάλεια στους εργαζόμενους, αλλά και ποιοτικές υπηρεσίες στους Δημότες. 

Share...
  • 3
  •  

nea

Next Post

Εφαρμογή και τήρηση μέτρων προστασίας για Covid-19

Πα Ιούλ 31 , 2020
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι          Σε συνέχεια των συνεχώς αυξανόμενων κρουσμάτων COVID-19 στην χώρα μας, το  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Επαρχίας Λιβαδειάς εφιστά την προσοχή σε όλους τους συναδέλφους για την τήρηση των μέτρων προστασίας. Είναι υποχρέωσή μας να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, την οικογένειά μας, αλλά και τους συναδέλφους μας από τον κορονοϊό. Επίσης προειδοποιούμε τους […]