Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ανισόπεδο Κόμβο Θήβας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Θήβας, με στόχο την εκτέλεση εργασιών αποκατάστασης φθορών του οδοστρώματος.

Ειδικότερα, από τις 07:00το πρωί της Δευτέρας 3 Αυγούστουέως τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου 22 Αυγούστου, θα ισχύσει αποκλεισμός του δεξιού τμήματος του κλάδου εισόδου στον Α/Κ Θήβας με κατεύθυνση προς Αθήνα, συμπεριλαμβανομένης και της Δεξιάς Λωρίδας των Διοδίων.

Κατά τω ανωτέρω διάστημα όσοι οδηγοί επιθυμούν να εισέλθουνστον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Θήβας με κατεύθυνση προς Αθήναθα χρησιμοποιούν αποκλειστικά την αριστερή λωρίδα Διοδίων.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ανοιχτή σύσκεψη/συζήτηση στη Παύλιανη για τα αιολικά

Δε Αυγ 3 , 2020
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στην πλατεία της Παύλιανης η ανοιχτή σύσκεψη/συζήτηση  στην οποία συμμετείχαν πρόεδροι κοινοτήτων και κοινοτικοί σύμβουλοι, καθώς και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Πολιτιστικών Συλλόγων των χωριών της Οίτης. Τη σύσκεψη συγκάλεσε η Κίνηση Πολιτών για την Προστασία της Οίτης με σκοπό την αλληλοενημέρωση για το θέμα της […]