Συμμετοχή του Δήμου Τανάγρας στο «Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπτυξη της Πάρνηθας (Σ.Υ.Ν.Π.Α)»

Μετά την απόφαση του Δ.Σ. Δήμου Τανάγρας στις  18/12/2019 για τη συμμετοχή του Δήμου Τανάγρας στο «Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπτυξη της Πάρνηθας(Σ.Υ.Ν.Π.Α)» οριστικοποιήθηκε πρόσφατα με το ΦΕΚ Β΄3066/23-07-2020 και η εισχώρησή του.

Σκοπός του ΣΥΝ.ΠΑ είναι: η προστασία, η ανάπτυξη και η αξιοποίηση του περιβάλλοντος και οικοσυστήματος στην περιοχή της ΠΑΡΝΗΘΑΣ, για την οικολογική της βελτίωση και ανάπτυξη.

Στο σύνδεσμο συμμετέχουν οι: Δήμοι Ασπροπύργου, Αχαρνών, Διονύσου, Φυλής και Ωρωπού και πρόεδρος του Συνδέσμου είναι  ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας, Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι “Ο Δήμος μας συμμετέχει πλέον στο «Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων για την Προστασία και Ανάπτυξη της Πάρνηθας(Σ.Υ.Ν.Π.Α)» με στόχο τον εξωραϊσμό αλλά και τις προοπτικές βελτίωσης κι ανάπτυξής της Πάρνηθας, που μεγάλο μέρος της γειτνιάζει με τη Δ.Ε. Δερβενοχωρίων του Δήμου μας. Είναι πλέον στην εποχή μας απόλυτα επιβεβλημένη η ενεργοποίησή μας μέσα σε Συλλογικά Όργανα όπως, ο Σύνδεσμος, για την από κοινού αντιμετώπιση των προβλημάτων αλλά και την εκπόνηση σχεδίων προοπτικών ανάπτυξης της περιοχής της Πάρνηθας και των όμορφων Δερβενοχωρίων μας.”

Share...
  • 4
  •  

nea

Next Post

Yπ. Υγείας: Εγκύκλιος προς τα νοσοκομεία -Τι μέτρα πρέπει να λάβουν

Πα Ιούλ 31 , 2020
Στο πλαίσιο εντατικοποίησης των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού και με στόχο την προστασία των νοσηλευόμενων ασθενών, το Υπουργείο Υγείας απέστειλε στους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ), εγκύκλιο με οδηγίες προς τα νοσοκομεία της χώρας. Πιο συγκεκριμένα: Για νοσηλευόμενους ασθενείς Αναστέλλεται το επισκεπτήριο και όπου κρίνεται αναγκαίο, δύναται […]