Ελεγχοι της Π.Ε. Βοιωτίας στο πλαίσιο πρόληψης, για τη διασπορά του Κορονοϊού SARS-COV-2

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας καθώς και το τμήμα Εμπορίου της Π. Ε. Βοιωτίας , στο πλαίσιο πρόληψης για τη διασπορά του κορονοϊού SARS– COV- 2 , διενεργεί έκτακτους ελέγχους τόσο στις λαϊκές αγορές , όσο και σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (υπεραγορές τροφίμων – supermarkets, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία , αρτοποιεία , επιχειρήσεις παρασκευής πρόχειρου γεύματος με takeawaydelivery).

   Όλοι οι ανωτέρω έλεγχοι πραγματοποιούνται καθ ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς και Σάββατο και Κυριακή , με σκοπό την υγειονομική διαφώτιση των επιχειρήσεων , καθώς την τήρηση των απαγορευτικών μέτρων.

 «  Παρακαλούνται όλοι να συμμορφωθούν στα μέτρα.

   Σεβόμαστε πρώτα από όλα τη δική μας υγεία και στη συνέχεια την υγεία των συνανθρώπων μας .

   Πειθαρχούμε σεβόμενοι κι όλους εκείνους τους υπαλλήλους της Π. Ε. Βοιωτίας που δίνουν τον καλύτερο εαυτό  για την τήρηση όλων των διατάξεων. 

   Εμείς είμαστε εδώ, δίπλα σας , προσπαθώντας να διασφαλίσουμε τη δική σας υγεία και εσείς θα παρακαλούσα να παραμείνετε στο σπίτι , κάνοντας μόνο τις απαραίτητες μετακινήσεις .

   Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία».

Τόνισε στις δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας , Φανή Παπαθωμά.

Share...
  •  
  •  

nea

Next Post

Ο Δήμαρχος Τανάγρας προσφέρει μεγάλο μέρος της αντιμισθίας του για τον κορονοϊό

Πε Απρ 2 , 2020
Δείχνοντας την ιδιαίτερη  ευαισθησία του σε θέματα δημόσιας Υγείας, ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας προσφέρει το 60% της αντιμισθίας του στην μάχη κατά του κορωνοϊού, στηρίζοντας έμπρακτα το δύσκολο έργο των υγειονομικών δομών του τόπου μας και τον αγώνα τους  στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι  “στις […]