Με αίσθημα ευθύνης και γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας παρακολουθεί σχολαστικά την ποιότητα των παραλιών του Δηλεσίου, ο Δήμος Τανάγρας

Ο Δήμος Τανάγρας, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και της ευαισθησίας του προς τους πολίτες, διενήργησε δειγματοληψίες θαλασσινού νερού και λάσπης στις παραλίες του Δηλεσίου για την ανίχνευση και καταμέτρηση μικροβιακού φορτίου, λόγω των φερτών υλικών που δέχτηκαν από τις πλημμύρες της Εύβοιας στις 9/8/2020.

Οι δειγματοληψίες αυτές έγιναν στις 12/8/2020 από επιστημονική ομάδα των υπηρεσιών του Δήμου και θα επαναλαμβάνονται τακτικά καθώς κι όπου κι όταν απαιτείται.

Ο Δήμος Τανάγρας θα δίνει σταδιακά στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών, για να γνωρίζουν οι πολίτες και να μπορούν να κολυμπούν ελεύθερα χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους.

Ο Δήμαρχος Τανάγρας Βασίλης Περγάλιας δηλώνει ότι:

“Βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής αποτελεί η προάσπιση της δημόσιας υγείας και το περιβάλλον του τόπου μας. Παρακολουθούμε σχολαστικά την ποιότητα των παραλιών του όμορφου θέρετρου του Δήμου μας, του Δηλεσίου, μετά τις συνέπειες που υπέστη από τις πλημμύρες της γειτονικής Εύβοιας. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και απόλυτο σεβασμό στους συμπολίτες μας, με σοβαρότητα και συνεργασία θα κάνουμε ότι πρέπει για να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να θωρακίσουμε τη δημόσια υγεία.”

Share...
  • 2
  •  

nea

Next Post

Κορωνοϊός: Ενδείξεις για μακροχρόνιες επιπλοκές και στα παιδιά

Πα Αυγ 14 , 2020
Αν και σταδιακά η διεθνής προσοχή στρέφεται στον «χρόνιο κορωνοϊό», δηλαδή στις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις του φονικού ιού, στην υγεία των ενηλίκων, πολλά παραμένουν άγνωστα για το πώς επηρεάζει σε βάθος χρόνου τα παιδιά Οι γονείς που τα παιδιά τους έχουν αντιμετωπίσει συμπτώματα όπως η εξάντληση, η δύσπνοια, οι πόνοι στο […]